Kıraç, Ertuğrul Özkök'e fena çattı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, “Şehirli kadın çocuğa bakmıyor, evde kahvaltı bile hazırlamıyor” diyen müzisyen Kıraç’ı eleştirirken;  “Bitiyorum böyle manasız laflara.

Kıraç, Ertuğrul Özkök'e fena çattı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, “Şehirli kadın çocuğa bakmıyor, evde kahvaltı bile hazırlamıyor” diyen müzisyen Kıraç’ı eleştirirken;  “Bitiyorum böyle manasız laflara. Artık manasızlığa yorum yapmak da manasız geliyor” ifadelerinde bulundu.

Kıraç'tan Özkök'e cevap gecikmedi.

Kıraç Twitter hesabından "Şu adam yıllarca bu kalite ile Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeniydi. Ey! Ertuğrul Özkök! Bırak bu numaraları! Kadınlar, çocuklar, Türkiye umurunda değil senin. Kendi kibirinden başka neyi önemsersin sen!" mesajını paylaştı.

Kıraç eleştirilerin ardından sözlerinin arkasında olduğunu belirterek şunları söylemişti:

"Kadınlara hakaret etmedim, etmem. Bunu Türkiye'deki herkes bilir. Mardin'inden İstanbul'un tepesindeki gökdelende oturan kadına kadar, herkes benim nasıl bir duruşumun olduğunu bilir. Ama ben eyyamcılık da yapmam. Kadınlara sevimli görüneceğim diye eyyamcılık yapmam. Orada bir şey anlatmaya çalıştım. Evlilikle ilgili, evliliklerin gittiği durumla ilgili bir şeyler söylemeye çalıştım. Ben siyasetçi değilim, hukuk diliyle de konuşmuyorum, günlük dil kullanıyorum. O dilin bilinçaltı sorgulanabilir mi? Sorgulana bilir. Ben ilerisiyle ilgili bir şeyler anlatmaya çalıştım. Sözümün arkasındayım. Ne dedim ki arkasında olmayayım.

Ben şunu demek istiyorum; Şuan Türkiye'de evliliklerin %60'ı boşanmayla sonuçlanıyor. Kadınlar üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Kadınlar bana destek olacaklar biliyorum. Çünkü imza attıktan sonra tek bir sorun çıktığında boşandıklarında çok ciddi sorunlar yaşıyorlar. Bunu insanlar görüyor. Evlenmeye aday insanlar görüyor, gençler görüyor... Bu sosyolojik olarak çok ciddi sorunlar getirecek. Bunlar bir belirti. Ben bunu anlatmak istedim."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER