Kıvanç Tatlıtuğ'a Beren Saat soruldu

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ dün akşam marka yüzü olduğu jean markasının partisine girişte objektiflere yansıdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'a Beren Saat soruldu

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ dün akşam marka yüzü olduğu jean markasının partisine girişte objektiflere yansıdı. Gazetecilerin aynı firmayla yıllardır çalıştığını hatırlatması üzerine "11. sezondayım. Güzel bir iş başardık. Güzel bir sezon oldu. İnşallah önümüzdeki sezonlarda daha heyecanlı işler yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Muhabirlerin 'Reklam filmindeki rap performansınız çok konuşuldu' demesi üzerine "Bilhare konuşalım..." diyen Kıvanç Tatlıtuğ, 'Beren Saat hanımla dijital bir platformda sinema filminde rol alacağınız doğru mu?' sorusuna ise "Dostum başka bir zaman konuşalım..." yanıtını verdi.

Muhabirlerin ağabeyi Cem Tatlıtuğ ile vale arasında geçen tatsızlığı hatırlatması üzerine ise Kıvanç Tatlıtuğ, "Görüşmedim, konuşmadım o konuda kendisiyle. Konuşursam bilhare size de söylerim" şeklinde bir yanıt verdi.

Programda verilen bilgiye göre dijital platform iki oyuncuya da 1'er milyon dolar önerdi. Kıvanç Tatlıtuğ projeye sıcak bakarken; Beren Saat 'Biraz düşüneceğim' yanıtını verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER