Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden beklenmeyen karar!

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile ortak marka kurmaya karar verdi Takvim Gazetesi'nin haberine göre özellikle kadın ünlüler, birbiri ardına moda ve kozmetik sektörüne adım atarken Kıvanç Tatlıtuğ da benzer bir hamlede bulunacak. Moda sektörüne atılmak için araştırmala.

Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinden beklenmeyen karar!

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile ortak marka kurmaya karar verdi

Takvim Gazetesi'nin haberine göre özellikle kadın ünlüler, birbiri ardına moda ve kozmetik sektörüne adım atarken Kıvanç Tatlıtuğ da benzer bir hamlede bulunacak.

Moda sektörüne atılmak için araştırmalara başlayan yakışıklı oyuncu, kuşkusuz en çok eşi Başak Dizer'in stil danışmanı olmasına ve bu alandaki zevkine güveniyor.

HAYRANLARI KAPIŞIYOR!

Kıvanç Tatlıtuğ'u harekete geçiren ise birçok kez üst üste anlaştığı Mavi Jeans'in satışlarındaki büyük artıştı. Her giydiği dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından kapışılan ünlü oyuncu, kendi adını taşıyan bir moda markası yaratmaya karar verdi.

ŞİMDİLİK SADECE ERKEK

Erkek giyimle startı vermeyi planlayan Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bir et dükkanı açmayı planlamış ancak yiyecek sektörüne yabancı olduğunu düşününce vazgeçmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER