Kıvanç Tatlıtuğ ile eski partneri arasında kriz mi var?

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ile Amerika'da gerçekleştirdiği film çekimleri hatırlatılınca, "Amerika bitti, döndük.

Kıvanç Tatlıtuğ ile eski partneri arasında kriz mi var?

Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ile Amerika'da gerçekleştirdiği film çekimleri hatırlatılınca, "Amerika bitti, döndük. Çok güzel geçti. Harika bir film çektik. Filmin gecesine maalesef katılamadım. Biz ailecek korona olduk ama çok şükür, çocuğumuzla beraber iyileştik. Şimdi herkes iyi" ifadelerini kullandı.

'Aşk-ı Memnu'nun ardından uzun yıllar sonra yeniden Beren Saat ile kamera karşısına geçtiği hatırlatılan Kıvanç Tatlıtuğ, "Çok keyifliydi. Beren ile çalışmak çok konforluydu. Su gibi akıp, geçti. Yurtdışında çalışmanın yer yer dezavantajları olsa da genel anlamda harikaydı. Çok güzel bir iş oldu" dedi.

Özge Özpirinçci ile kamera karşısına geçeceği konuşulan ünlü oyuncu, "O işlere ben hiç karışmıyorum. Şu anda bir dizi projesi var, onunla ilgileniyoruz. Partnerle yapımcı ilgileniyor. Bu konular beni aşan konular olduğu için yorum yapmak istemem. Ben bir proje ile anlaştım, onun hazırlıklarına girdik. Yakın zamanda başlayacağız" açıklamasında bulundu.

Beren Saat'ten övgüyle bahseden Tatlıtuğ'un geçtiğimiz aylarda Netflix dizisi Yakamoz S-245'te birlikte başrolde oynadığı Özge Özpirinçci hakkında hiçbir yorumda bulunmaması şaşırttı.

"KURT EFE BANA BENZİYOR"

Ünlü oyuncuya, Başak Dizer'in, oğlunu kendisine benzettiği hatırlatıldı. Kıvanç Tatlıtuğ, "Evet, benziyor. Sarışın, renkli gözlü, şimdilik. Çok çabuk büyüyorlar. Allah isteyen herkese nasip etsin" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER