Kıvanç Tatlıtuğ net konuştu: "Sıkılırsam bırakırım"

En son dijitalde yayınlanan 'Yakamoz S-245' dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'yle birlikte babalığın tadını çıkarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ net konuştu:

En son dijitalde yayınlanan 'Yakamoz S-245' dizisinin başrolünde yer alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe'yle birlikte babalığın tadını çıkarıyor. Oyuncu, L'Officiel Türkiye Dergisi için objektif karşısına geçti.

Eşi Başak Dizer'le birlikte gözlerden uzakta mutlu bir evlilik sürdüren Tatlıtuğ, oyunculuğun hayatındaki yerini açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, "Hayatta her şey gerektiği kadar önemli, atomu parçalamıyorum. Oyunculuk ve şöhret hayatımın yüzde beşlik dilimini kaplıyor. Hayat çok kısa sıkılırsam bırakırım" dedi.

Vaktinin büyük bir kısmını eşiyle doğayla iç içe tatillerde geçiren oyuncu, eşi Başak Dizer'e olan aşkını "Ben Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi... Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor" diyerek açıklamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER