Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 250 bin lirayı gözden çıkardı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yaz aylarını teknesi ve Bodrum'daki evinde geçiren, kışları ise Kemer Country'deki kütük evinde kalan Tatlıtuğ, tarzında da dünyaca ünlü yıldızlarla yarışıyor.  Yakışıklı oyuncu, önceki gün stil danışmanı eşi Başak Dizer'le d

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 250 bin lirayı gözden çıkardı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre yaz aylarını teknesi ve Bodrum'daki evinde geçiren, kışları ise Kemer Country'deki kütük evinde kalan Tatlıtuğ, tarzında da dünyaca ünlü yıldızlarla yarışıyor. 

Yakışıklı oyuncu, önceki gün stil danışmanı eşi Başak Dizer'le dünyaca ünlü mücevher tasarımcımız Sevan Bıçakçı'nın Kapalıçarşı'daki dükkanına gitti.

Mağazadaki tasarımlarının her birine hayran kalan ünlü çift, kendileri için özel aksesuar siparişleri verdi. Bugüne kadar kullandıkları birçok takının da kişiye özel olmasına dikkat eden Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni aksesuarları için de 250 bin TL ödeyecekleri iddia edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, 250 bin TL'lik alışverişin ardından Adanalı yanını konuşturarak soluğu eşi Başak Dizer'le soluğu Çemberlitaş'taki salaş bir kebapçıda aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER