Kuzenine göz koydu, dehşet saçtı!..

Kuzenine göz koydu, dehşet saçtı!..

Kuzenine göz koydu, dehşet saçtı!..
Sabah'tan Hamza Alp'in haberine göre Samsun'un Terme ilçesinde inden boşanan Emine Günay (46), annesi Narin Yıldız'ın (78) yanına döndü.

Günay'a platonik âşık olan teyzesinin oğlu İsmet Kır (53), bu durumu fırsat bilerek, sevdiği kadını ailesinden istedi. Ancak Emine Günay da teyzesi Narin Yıldız da olumsuz yanıt verdi. Önceki gün tekrar eve giden Kır, teyzesi ve sevdiği kadını ikna etmeye çalıştı. Ancak yine olumsuz yanıt alınca, tartışma çıktı. Cinnet getiren Kır, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkararak, önce Emine Günay'a, ardından teyzesi Narin Yıldız'a ateş açtı.

Günay ve Yıldız, kanlar içerisinde yere yığılırken, evden çıkan İsmet Kır, mısır tarlasında olayda kullandığı tabancayı başına dayayarak intihar etti. 112 Acil servis ekibi, Emine Günay ve İsmet Kır'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Narin Yıldız ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yıldız tedavisinin ardından taburcu edilirken, çılgın âşık ve öldürdüğü kuzeni yapılan otopsilerinin ardından toprağa verildi...
Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER