LA FAMA ALAÇATI SEZONA DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR!

Geçtiğimiz yıl ‘The MoB Alaçatı’ ile eğlence sektörüne hızlı bir giriş yapan ve oldukça adından söz ettiren bir sezon geçiren genç ve başarılı ortaklar Cenk Kopuz, Ümit Koçkaya ve Samet Oflu, Erko Entertainment imzasıyla Alaçatı Unique’de yeni bir restoran projesi olan .

LA FAMA ALAÇATI SEZONA DAMGA VURMAYA HAZIRLANIYOR!

Geçtiğimiz yıl ‘The MoB Alaçatı’ ile eğlence sektörüne hızlı bir giriş yapan ve oldukça adından söz ettiren bir sezon geçiren genç ve başarılı ortaklar Cenk Kopuz, Ümit Koçkaya ve Samet Oflu, Erko Entertainment imzasıyla Alaçatı Unique’de yeni bir restoran projesi olan “La Fama Alaçatı” konsepti ile bu sezonada başarılı bir giriş yaptılar.


Zevkli tasarımı ve ferah atmosferiyle bu yaz misafirleriyle buluşan “La Fama” Restoranın yaratıcı ve mevsimsel menüsü, Avrupa'nın hatrı sayılır şefleriyle mutfağı paylaşmış olan başarılı şef Burak Baş tarafından özenle hazırlanmış.


La Fama mutfağıyla iddalı olduğu kadar iç ferahlatıcı, nefis kokteylleriyle de bu yıl Alaçatı’nın yaz akşamlarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Ayrıca 22.30’dan sonra yer verdiği seçkin DJ performanslarıyla, misafirlerine yemek sonrası mekan değiştirmeye gerek duymaksızın gecelerini sürdürebileceği hibrit bir eğlence deneyimi sunmakta.

La Fama, sevdikleriyle kaliteli bir aksam yemeğini takiben house müzik eşliğinde Alaçatı’nın tadını çıkarmak isteyenler için birebir!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER