Lana Del Rey’den müjdeli haber geldi!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre çiftin nişanlandığını düşündürten ise Lana Del Rey’in 1 Mart’ta gerçekleşen Billboard Women in Music Awards’a katılırken elmas yüzük takması oldu. Lana Del Rey’in sır gibi sakladığı aşkı Evan Winiker da ünlü şarkıcı ile aynı s.

Lana Del Rey’den müjdeli haber geldi!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre çiftin nişanlandığını düşündürten ise Lana Del Rey’in 1 Mart’ta gerçekleşen Billboard Women in Music Awards’a katılırken elmas yüzük takması oldu.


Lana Del Rey’den müjdeli haber geldi!


Lana Del Rey’in sır gibi sakladığı aşkı Evan Winiker da ünlü şarkıcı ile aynı sektörde çalışıyor.

Winiker, bir müzisyen olmasının yanı sıra Disco Biscuits, MAX ve Daya’nın da aralarında bulunduğu ünlü isimleri temsil eden Range Media’nın yönetici ortağı.

Lana Del Rey, son olarak 2014 yılında, artık Nightmare Boy sahne adıyla anılan İskoç müzisyen Barrie-James O’Neill ile ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı.

Ayrılık sonrası verdiği bir röportajda ayrılığı ile ilgili şunları söylemişti: "Şu anda birlikte değiliz. O harika bir insan ama uğraşması gereken bazı şeyler var. Bunu ayrıntılı olarak açıklamayacağım. Bu ilişkimiz için zordu, artık kendimi özgür hissetmiyordum. Nasıl gideceğini göreceğiz."

Aradan geçen yıllar içerisinde ise ünlü şarkıcı özel hayatı konusunda oldukça dikkatli davrandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER