Lerzan Mutlu: "Demet Akalın benim dostum falan değil"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2.

Lerzan Mutlu:

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuşan Lerzan Mutlu çarpıcı ifadelerde bulundu.

Muhabirin, "Yakın dostunuz Demet Akalın kıyafet konusunda eleştirilerden nasibini alıyor. Özellikle giydiği marka kıyafetlerin logoları nedeniyle 'Bayan Logo' diye anılmaya başlandı." sözleri üzerine Mutlu, "Demet şu an benim dostum değil. O yüzden Demet'i bana sorma. Kendisiyle konuşmuyorum. Onun bana yaptığı çok tatsız bir laf taşıma olayı var. O yüzden onunla ilgili hiçbir soruya yanıt vermiyorum" ifadelerini kullandı.

"Sizin sektörde dostlarınız var mı? Hülya Avşar'ın dediği gibi bu piyasadan dost olmaz mı?" sorusuna yanıt veren Mutlu, "Bu piyasadan asla dost olmaz. Ancak kuyu kazan kürek olur gerçekten. Dostum yok. Dolayısıyla kırgın olduğum da kimse yok. Çünkü kırgınlık ve kızgınlık önemli bir mertebe. Sevdiğin insanlara kırılır veya kızarsın. Benim 'dostum' diyebileceğim hiç kimse yok. Herkese dirsek mesafesindeyim. Dost gibi görünenlerin de altında gerçek dostluk olduğunu da düşünmüyorum. Aynı sektördeyseniz dostluk zor. Hülya Avşar'ın o lafının altına imza atılması gerekiyor" şeklinde konuştu.

"Zor bir şey değil mi sanatçılar için? Sırtını yaslayacak bir dostun olmaması?" sorusu üzerine ise Lerzan Mutlu, "Sırtını niye sektöreden birine yaslayasın? Üniversiteden arkadaşına sırtını yasla, akrabana yasla... Birine yasla ama hiç bir zaman sektörden birine yaslama... Yanlış yere yaslamış olur. Tek hareketiyle yerdesin..." yanıtını verdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER