Lily Allen'ın sağlık durumu endişelendirdi! İlk defa açıkladı!

'Smile', 'Not Fair' ve 'The Fear' gibi şarkılarla tanınan Lily Allen, yakın zamanda kendisine dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) teşhisi konduğunu söyledi. The Times'a konuşan 37 yaşındaki şarkıcı, durumu yeni öğrendiğini belirtirken şu anda ailesinden uzakta ya

Lily Allen'ın sağlık durumu endişelendirdi! İlk defa açıkladı!

'Smile', 'Not Fair' ve 'The Fear' gibi şarkılarla tanınan Lily Allen, yakın zamanda kendisine dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) teşhisi konduğunu söyledi.

The Times'a konuşan 37 yaşındaki şarkıcı, durumu yeni öğrendiğini belirtirken şu anda ailesinden uzakta yaşamanın da kendisini “yalnız” hissettirdiğini söyledi.

Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte, 2020 yılında New York’a taşınan Lily Allen, ailesinin İngiltere’de kalması nedeniyle ayrı bir hayatı yaşamaya başladığını belirtmişti.

Habertürk'ün haberine göre tenha bir yaşam tarzından hoşlandığını kabul eden Lily Allen, "Artık burada, Amerika'da olduğum için herkesten oldukça ayrı bir hayat yaşıyorum. Biraz yalnızım, biraz izolasyonistim" dedi.

GENETİK GEÇMİŞİ VAR

Amerika'ya taşınması, sürpriz olmadığını kabul ettiği yetişkin DEHB teşhisiyle de sonuçlandı. Durumuyla ilgili konuşan Lily Allen, "Bir nevi ailemden geliyor. Ve bunun tespit edilebilmesinin tek nedeni, bu şeyleri İngiltere’dekinden biraz daha ciddiye aldıkları Amerika’da olduğum için" dedi.

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun (DEHB) tedavisi yok ve kesin nedeni belirsiz, ancak kişinin beyin işlevini ve yapısını etkileyen genetik mutasyonları içerdiği düşünülüyor. 

DEHB’si olan yetişkinlerin depresyon, kaygı, düşük benlik saygısı duyguları ve uyuşturucu kullanımı yaşama olasılığı daha yüksek oluyor.


Lily Allen'ın sağlık durumu endişelendirdi! İlk defa açıkladı!


Lily Allen'ın da alkol ve uyuşturucuyla ilgili zorlu bir geçmişi var.

Allen, 2019’da içkiyi bıraktığından beri hayatının “çok değiştiğini” de itiraf ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER