MAHMUT ZİYLAN'A GİTTİĞİ GECE KULÜBÜNDE 1+1 DAİRE FİYATINA EŞDEĞER HESAP GELDİ

Uzun süren pandemi süreci sonrasında büyük darbe gören eğlence hayatı yavaş yavaş eski günlerine dönmek için büyük uğraş veriyor. Fahiş fiyatların ayyuka çıktığı yaz sezonunda Bodrum ve Çeşme'de başarılı bir sezon geçiren işletmeciler kış sezonu öncesi İstanbul'dak.

MAHMUT ZİYLAN'A GİTTİĞİ GECE KULÜBÜNDE 1+1 DAİRE FİYATINA EŞDEĞER HESAP GELDİ

Uzun süren pandemi süreci sonrasında büyük darbe gören eğlence hayatı yavaş yavaş eski günlerine dönmek için büyük uğraş veriyor.

Fahiş fiyatların ayyuka çıktığı yaz sezonunda Bodrum ve Çeşme'de başarılı bir sezon geçiren işletmeciler kış sezonu öncesi İstanbul'daki kapılarını da yavaş yavaş açmaya başladı.

Dedikodulara göre bir dönem mankenlik yapan ve şimdilerde Acarkent'te emlakçılık işi ile uğraşan Önder Bekensir aynı zamanda Klein isimli gece kulübünün işletmeciliğini yapıyormuş.

Söylenenlere göre geçtiğimiz haftalarda sosyetik dostlarını Klein isimli mekanda ağırlayan Bekensir'i bir çok işadamı dostu o gece yalnız bırakmamış.

Eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiği gecenin en bonkör müşterisi söylentilere göre, Flo ayakkabının genç ve yakışıklı patronu Mahmut Ziylan'mış.

Ziylan uzun bir süredir tanıdığı Bekensir'i ilk gecesinde yalnız bırakmamış. 20 kişilik arkadaş grubu ile Klein isimli mekana giden ve mekanın en özel locasında ağırlanan Ziylan'ın gecenin sonunda 150 bin TL hesap ödediği söyleniyor.

Anlaşılan o ki yaz sezonunda Bodrum'daki astronomik fiyatlardan şikayet eden gece hayatı müdavimleri için bu kış sezonunu da yaz sezonundan bir farkı olmayacak gibi.

Sancaktepe, Beylikdüzü ve Esenyurt gibi semtlerde 1+1 dairelerin 150 bin TL ile 240 bin TL arasında satıldığı günümüzde Ziylan'ın ödediği iddia edilen hesap bu semtlerdeki daire fiyatı ile aynı...

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

 Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER