'Mangal'lı intihar planı!

'Mangal'lı intihar planı!

'Mangal'lı intihar planı!
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre İzmir'in Bergama ilçesinde rehber öğretmenlik yapan O.Ş.K. evinde mangal yakarak intihar etmeye kalkıştı. Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan O.Ş.K. hastanede 7 gündür yaşam savaşı veriyor. 42 yaşındaki rehber öğretmenin bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

Olay geçtiğimiz hafta pazar günü meydana geldi. İstanbul'un Silivri ilçesindeki bir okuldan, Haziran ayında İzmir 13 Nisan Anadolu Lisesi'ne tayin olan O.Ş.K, burada rehber öğretmen olarak göreve başladı. Öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından oldukça sevilen bir kişi olan O.Ş.K. bir süre önce belirlenemeyen bir nedenle psikolo- jik bunalıma girdi. Gün geçtikçe içine kapanan O.Ş.K. son olarak canına kıymak istedi.

TELEFONUNU AÇMAYINCA...

Pazar sabahı kalkıp kahvaltısını yapan O.Ş.K. bir süre sonra evin salonunun ortasına kurduğu mangalı yaktı.

Evdeki bütün cam ve kapıları kapatıp etrafını bezle saran O.Ş.K. koltukta oturarak ölümü bekledi. Bu sırada buluşmak için kendisini arayan arkadaşları, talihsiz adamın cep telefonuna cevap vermemesi üzerine evine gitti. Evden yoğun duman çıktığının görülmesi üzerine durum polis ekiplerine bildirdi. Evin kapısını çilingir yardımıyla açıldı.

Salona giren polis, O.Ş.K'yi koltukta hareketsiz bir şekilde dururken buldu. Kapıda hazır bekletilen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından genç öğretmen ambulansla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırılan O.Ş.K'nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

GİZEMİ MEKTUP ÇÖZECEK

O.Ş.K'nin neden mangal yakarak intihar etmeye çalıştığı merak konusu olurken, polis ekipleri evde yaptıkları incelemede O.Ş.K. tarafından yazılmış bir intihar mektubu buldu. Polis yetkilileri mektubun içeriğini açıklamadı.

TEKME-TOKAT DAYAK İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞ

Öte yandan O.Ş.K'nin 2005 yılında Van'da görevli olduğu sırada Van Ferit Melen İlkokulu'nda okul müdürü N.A. ve yardımcısı C.B'den dayak yediğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

O.Ş.K'nin o dönem bir seminer için Diyarbakır'a gittiği, ancak bu seminere izinsiz gittiği gerekçesiyle çıkan tartışmada müdür ve müdür yardımcısından tekme tokat dayak yediği öne sürülmüştü.

O.Ş.K'nin yaşadığı bu olay o dönem gazetelere konu olmuştu.
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER