Masis çifti hem mutlu hem de tedirgin!

Üç yıl önce Londra'ya yerleşen çift, Theo'yu Prens William'ın oğlu George'un da eğitim gördüğü West Acre Montessori School'a yuvaya yollamıştı.

Masis çifti hem mutlu hem de tedirgin!

Üç yıl önce Londra'ya yerleşen çift, Theo'yu Prens William'ın oğlu George'un da eğitim gördüğü West Acre Montessori School'a yuvaya yollamıştı. Masis çifti, ilkokula hazırlık okulu için de Prens William'ın okulunu seçti. Theo'yu, hem Prens William, hem de kardeşi Prens Harry'nin gittiği 4-8 yaş arası erkekler için eğitim veren Wetherby Kensington'a yazdırdı.

HEM MUTLU HEM TEDİRGİNLER

Theo okuluna başladı. Dikran Bey ve Yasemin Hanım, ilk gün Theo'yu okula kendileri götürdü. Okulun önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Masis çifti, çok mutlu ve heyecanlıydı ama pandemiden dolayı da tedirgindiler. Bu tedirginlik, Yasemin Hanım'ın fotoğrafın altına oğluna hitaben yazdığı şu cümlelerden de belli oluyordu: "Biraz zor, tedirgin ve garip bir döneme denk gelse de; sana bu hayatta sunabileceğim en önemli şey iyi bir eğitim hayatı. Yolun hep bilgiyle ve başarılarla dolu olsun küçük adamım."

BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER