Masterchef yarışmacısı da Corona virüsle mücadele ediyor!

Güney Londra'daki bir hastanede görev yapan acil servis doktoru George, ülkesinde salgın ile savaşan doktorlar ile omuz omuza verdi. Instagram hesabını aktif kullanan George, geçtiğimiz günlerde kalacak bir yerinin olmadığını ve şu anda yaşadığı yerden taşınmak zorunda kaldı

Masterchef yarışmacısı da Corona virüsle mücadele ediyor!

Güney Londra'daki bir hastanede görev yapan acil servis doktoru George, ülkesinde salgın ile savaşan doktorlar ile omuz omuza verdi.

Instagram hesabını aktif kullanan George, geçtiğimiz günlerde kalacak bir yerinin olmadığını ve şu anda yaşadığı yerden taşınmak zorunda kaldığını söyledi. Tüm dünyaya yayılmaya devam eden koronavirüs nedeniyle mesai saatlerinin uzadığını belirten Alex George, bu yüzden çalıştığı hastanenin yakınında daire aradığını açıkladı.

Kısa süreli kiralayabileceği bir eve çıkmak istediğini söyeyen George, yalnız yaşadığı için yakın çevresinde hiç kimseyi enfekte etme riski bulunmadığını belirtti. Aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni olan Doktor Alex George'un Instagram hesabında 1 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER