Masumlar Apartmanı dizisinde neler oluyor?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığın ardından diziye 'Rüya' karakteriyle Melisa Şenolsun dahil olmuştu.Zor bir hikâyenin içine giren Melisa Şenolsun’un hayat verdiği 'Rüya' ile Birkan Sokullu’nun canlandırdığı 'Han'ın arasında ç.

Masumlar Apartmanı dizisinde neler oluyor?

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılığın ardından diziye 'Rüya' karakteriyle Melisa Şenolsun dahil olmuştu.

Zor bir hikâyenin içine giren Melisa Şenolsun’un hayat verdiği 'Rüya' ile Birkan Sokullu’nun canlandırdığı 'Han'ın arasında çatışma yaratması için diziye son olarak yeni bir karakter katılacak. Bu isim geçen sezondan beri adı gündemde olan Han’ın eski sevgilisi 'Ceylan' olacak.

Fragmanda ilk ipuçları verilen karaktere kimin hayat vereceği merak konusu oldu. Ancak rolü canlandıracak oyuncunun henüz belli olmadığı konuşuluyor.

"Camdaki Kız" dizisinde Hayri karakteriyle yaratılan merak formülü reytinglerde işe yarayınca Masumlar Apartmanı’nda da aynı taktiğin kullanıldığı öne sürüldü.

Öte yandan dizi için teklif götürülen Özgü Namal olumsuz yanıt vermişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER