Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel'in yüzüne söylemediğini arkasından söyledi!

Geçmiş yılların ünlü şovmeni Mehmet Ali 5 gün önce Fox TV'de ekrana gelen "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına konuk olmuştu. 1 buçuk saat süren yayında Çağla Şıkel'in 20 yıl önce kendisiyle "Çarkıfelek" programında birlikte çalıştığı ve hosteslik yaptığını açık.

Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel'in yüzüne söylemediğini arkasından söyledi!

Geçmiş yılların ünlü şovmeni Mehmet Ali 5 gün önce Fox TV'de ekrana gelen "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına konuk olmuştu.

Mehmet Ali Erbil Çağla Şıkel'in yüzüne söylemediğini arkasından söyledi!


1 buçuk saat süren yayında Çağla Şıkel'in 20 yıl önce kendisiyle "Çarkıfelek" programında birlikte çalıştığı ve hosteslik yaptığını açıklamamasını kompleks yapan Mehmet Ali Erbil, yayında Şıkel'in yüzüne söyleyemediği sözleri bu sabah arkasından söyledi.

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuşan Mehmet Ali Erbil, iki çocuk annesi Çağla Şıkel hakkında mide bulandıran ithamlarda bulunarak "Bazı insanlar hak ediyor. Susmamak gerekiyor. Ben 1,5 saat programda sustum. Dedim ki herhalde kadın level atladı. Çarkıfelek'i anmıyor. Çarkıfelek'e hostes olmak için kapıda yatarlardı o zaman. Kadın orada bir kelime etmez mi? 1 buçuk saat orada program yaptı. 'Ben de sizinle birlikte çalıştım Mehmet Ali Bey' demez mi? Çok ayıp. Yazıklar olsun! Kompleks yarattı kendine. Orada sabah programı yapıyor da şey oldu sandı. Level atladı sandı. Ben de oraya babamın hayrına gitmedim. Para aldığım için gittim. Onu da bilin. Benim programımda kimler kimler hostes olmadı.

Kulisimden ayrılmazdı o Çarkıfelek zamanı. Anlamını, her şeyini size; halka bırakıyorum. Avukat da sevgili bulmuş. Avukatı bakalım korusun onu. Çok mu küçük bir şey orada hostes olmak? Bugün meşhur olanların anneleri gelirdi kapıyı 'Kızımı hostes al' diye. Çağla Şıkel'in hostes olmasının en büyük tanığı Stelyo Pipis'tir. Onunla flört oldu, ona yalvardı da girdi Çarkıfelek'e... Ben Stelyo ile birlikte yaşıyordum o da bizimle birlikte yaşıyordu evde"
ifadeleriyle Çağla Şıkel'e yüklendi.


 

Ebru Şancı'nın "Neden yüzüne söylemediniz?" sorusuna ise Erbil, "Yakışmazdı bana. Efendiliğimden söylemedim" yanıtını vererek şaşırttı.

Çağla Şıkel'in bu skandal ithama tepkisi merak konusu oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER