Mehmet Ali Erbil canlı yayında küfür edip, iğrenç bir el hareketi yaptı!

Kendisiyle aynı yıllarda sanat hayatına atıldığı akranları yeni oyunlarının prömiyerleri, yeni filmlerinin galaları gibi haberlerle basında yer alırken; Erbil torunu yaşındaki genç kızlarla 'taciz' , 'taciz mesajı' gibi haberlerle gündeme gelip onlarla davalık olmasıyla konuşu.

Mehmet Ali Erbil canlı yayında küfür edip, iğrenç bir el hareketi yaptı!

Kendisiyle aynı yıllarda sanat hayatına atıldığı akranları yeni oyunlarının prömiyerleri, yeni filmlerinin galaları gibi haberlerle basında yer alırken; Erbil torunu yaşındaki genç kızlarla 'taciz' , 'taciz mesajı' gibi haberlerle gündeme gelip onlarla davalık olmasıyla konuşuluyor.

65 yıllık hayatında evlilikleri, ayrılıkları, ödediği nafakalar, sunduğu canlı yayında yaptığı gaflar ve garip hareketlerle anılmayı tercih eden ünlü isim; şimdilerde TikTok'ta fenomen olmasının 'gururunu' yaşıyor...

Önceki gün "Hasan Can Kaya'yı da duydum, küfür üzerine kurulu bir program." ifadeleriyle Hasan Can Kaya'yı eleştiren Mehmet Ali Erbil, dün TikTok’ta canlı yayın sırasında hem küfür edip hem de iğrenç bir el hareketi yaparak kendi kendisiyle çelişti.

 

Yayınına, internet fenomeni Murat Avcı’yı alan Erbil, bir süre sohbet etti.

Daha sonra ikili canlı yayında tartışmaya başladı. Erbil, Murat Avcıya küfür ederken el hareketi yaptı.

Murat Avcı ise, “Küfür etme. Ana bacı küfür etme. Seni gelir Yeniköy’den alırım” dedi. 

Tartışma sonrası canlı yayından Avcı’yı çıkaran Erbil, “Beni Yeniköy’den alacakmış. Beni Yeniköy’den alacak adam anasının karnından doğdu mu? Murat Avcı. Bu ismi yazdım ben” diye konuştu.

Olaydan sonra canlı yayın açan Avcı şöyle konuştu:

“Sana küfür etmemiş bir adama ana bacı küfür ediyorsun ya, padişah olsan Sarıyer’de gezdirmem seni. Adamın arkasından çıkıp 'Cee' yapsam kalpten gidecek, kalkmış burada ana bacı bize küfür ediyor. Terbiyesiz, ahlaksız”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER