Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay atağı

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Erbil, genç kıza "Bu gece yanında uyumak istiyorum" diye mesaj yazmış, genç kız itiraz edince ise çirkin ithamlarda bulunmuştu. Taciz iddialarının ardından bir magazin programına telefonla bağlanan Erbil, "Konuyu yargıya taşıy.

Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay atağı

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre Erbil, genç kıza "Bu gece yanında uyumak istiyorum" diye mesaj yazmış, genç kız itiraz edince ise çirkin ithamlarda bulunmuştu.

Taciz iddialarının ardından bir magazin programına telefonla bağlanan Erbil, "Konuyu yargıya taşıyorum.Mesajla ne tacizi olabilir, ifşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım, o benim asistanımla irtibat halinde" açıklamasında bulunmuştu.

ERBİL'DEN KARŞI HAMLE

Bu açıklama sonrası Aile Mahkemesi'ne başvuran genç fenomen, Erbil hakkında 2 ay süreyle koruma kararı aldırmıştı. Bu gelişmelerin ardından bir hamle de ünlü şovmenden geldi.

Erbil, sosyal medya üzerinden yazışmalarını yayınlayan Ronay'ın özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini ve kişisel verilerini hukuka aykırı olarak yaydığını ileri sürdü.

Erbil'in şikayetinin ardından Ronay hakkında soruşturma başlatıldı.

Ünlü şovmen, yaşananlar nedeniyle maddi-manevi zarar gördüğünü ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER