Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan'ı küfür ederek dövdüğü ortaya çıktı!

YouTube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında Seyhan Soylu yine bombayı patlattı. "Al Sana Haber" programının özel haberine göre 2003 yılında Fahrettin Aslan'dan boşanmak için mahkemeye başvuran Arzu Aslan'ın mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, oğlu Mehmet Aslan'ın kendisine m.

Mehmet Aslan'ın annesi Arzu Aslan'ı küfür ederek dövdüğü ortaya çıktı!

YouTube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında Seyhan Soylu yine bombayı patlattı.

"Al Sana Haber" programının özel haberine göre 2003 yılında Fahrettin Aslan'dan boşanmak için mahkemeye başvuran Arzu Aslan'ın mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, oğlu Mehmet Aslan'ın kendisine mal paylaşımı için dava açtığını belirterek, ağızları açık bırakan ifadeler kullanmış...

İşte altında Arzu Aslan'ın imzası olan o dilekçeden bazı satır başları:

MEHMET ASLAN'DAN ANNESİNE DAYAK

"Olaylardan henüz az bir zaman geçmişken, oğlum Türkiye'de neredeyse adı her gün bir başkasıyla anılan bir manken ile ilişkiye girmiş, tüm basında her gün oğlum, bu manken, ben ve ailemiz yazılmaya başlanmıştır. Son olarak oğluma bu ilişkiyi bitirmesi için konuştuğumda bana şiddetle karşı çıkmış, büyük saygısız yanıtlar verince de, 'Gerçek o...pu sensin, namuslu olsaydın eski kocanı bırakıp babamla evlenmezdin' deyince kendisine tokat atmak zorunda kaldım. O da bunun üzerine bana saldırarak beni dövmüş ve yaralamıştır. Yıllardır göz bebeği gibi yetiştirdiğim evladımdan dayak yemekten baş sorumlu eşimdir."

Programda belgeli olarak yayınlanan haberde Arzu Aslan, 2003 yılında mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde öz oğlu Mehmet Aslan'ın kendisine küfür ederek dövdüğünü belirtiyor.

Yüz kızartan skandalda adı geçen Mehmet Aslan ve annesi Arzu Aslan ile ilgili "Al Sana Haber" programında yayınlanan haber bomba etkisi yaratırken konuyu masaya yatıran Seyhan Soylu; Mehmet Aslan'ın engelli kardeşi Atilla Aslan'ı nasıl mağdur ettiğini, Sacit Aslan'a söz verilen ve hakkı olan meblağın nasıl ödenmediğini, yaşadığı üzüntüyle kanser olan anne Necla Hanım'ı, yine hakkı olan meblağı alamayan Fahrettin Aslan'ın İnci Birol ile evliliğinden doğan kızı Esra'yı, manken Çağla Şıkel'in konuya nasıl dahil olduğunu canlı yayında detaylarıyla anlatarak ağızları açık bıraktı.

Yayına bağlanan Sacit Aslan; Soylu'nun açıklamalarını doğrularken İYİ Parti lideri Meral Akşener'e seslenen Seyhan Soylu, siyaset yolunda ilerleyen Mehmet Aslan'ı işaret ederek şu can alıcı soruyu yöneltti; "Herkesin haklarını gasp ederek partinizde olan bir adamı nasıl olur da listeye koyabileceksiniz? Anasını döven, engelli hakkı yiyen; kardeşlerinin hakkını gözetmeyen bir adama bir kadın lider olarak ne yapacaksınız? Bu videoları bizzat size göndereceğim..."

YAYINDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER