Mehtap Ar son yolculuğuna uğurlandı

Magazinburada'nın haberine göre bir süredir yoğun bakımda akciğer kanseri tedavisi gören tiyatro ve Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Mehtap Ar, 64 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Mehtap Ar son yolculuğuna uğurlandı

Magazinburada'nın haberine göre bir süredir yoğun bakımda akciğer kanseri tedavisi gören tiyatro ve Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Mehtap Ar, 64 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ar, Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi.

Corona virüs pandemisi nedeniyle merhum sanatçı için açık bir cenaze töreni düzenlenmedi.

Mehtap Ar’ın kardeşi Müjde Ar ile Söz Ar, cenaze töreni sonrası gözyaşlarını tutamadı.

“MANGAL GİBİ YÜREĞİ VARDI..”

Kardeşini toprağa veren Müjde Ar, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Canımız Mehtap’ımızın o kadar çok seveni var ki, benim eşimin, Söz’ün telefonları durmuyor 24 saattir. O bizim her şeyimizdi. Neşemizdi, canımızdı, kanımızdı.. Ancak 3 ay çok zor bir süreç geçirdik birlikte. 8 Ocak’tan 10 Nisan’a kadar biz üzülmeyelim diye bize hiçbir şey hissettirmeye çalıştı. Mangal gibi yüreği vardı. En ağır durumda bile ‘Bir şeyim yok’ dedi. Hissettik artık. Bir gün içinde bütün organlar artık dayanamadı. Organ yetmezliğinden kaybettik. Herkesin yakını için ölüm çok acı. Ancak Mehtap o kadar renkli, o kadar sade ve insancıl bir kişilikti ki, onsuz bir hayata alışmak gerçekten zor olacak.“

“ONLARIN KALBİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEK..”

Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar da konuşmakta hayli güçlük çekerek “Son dönemde başına gelen zorluklar için ‘Buna dayanamaz’ derken ona bile dayandı. Milyonlarca çocuğun kalbine dokunmuş, bedavaya tiyatroya yapmış, oradan oraya gitmiş ve gitmediği ilçe bırakmamış bir insan… Birkaç turnesinde ben de yanında gittim ve gördüm. O kadar çocuğun kalbine dokundu ve onların kalbinde yaşamaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

“MÜJDE GÖRÜLMEMİŞ BİR FEDAKARLIK YAPTI..”

Müjde Ar’ı teselli eden usta oyuncu Türkan Şoray, “Allah kalanlara kuvvet ve dayanma gücü versin. Hepimizin çok sevdiği biriydi. Müjde’nin canıydı… Ne kadar çok çaba gösterdiğini hepimiz biliyoruz. Müjde’nin abla olarak yaptığı fedakarlık, görülmemiş bir fedakarlıktır. Her gün yoğun bakımdaydı. Nurlar içinde yatsın. Çok gençti, cana yakındı” ifadelerini kullandı.

“OLAĞANÜSTÜ BİR DOSTLUK GÖSTERDİ..”

Türkan Şoray’ın en başından beri yanında olduğunu söyleyen Müjde Ar ise, “Türkan hanım çok özel bir insan. Onu zaten bilmeyen yok. Ama gerçekten bize de olağanüstü bir dostluk gösterdi” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER