Melis İşiten'den yeni açıklama

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası eski eşi Melis İşiten'in yazdıkları gündeme bomba gibi oturdu. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten 5 yıllık evliliklerini 2019 yılında anlaşmalım olarak sonlandırdı. 2017 yılında kız.

Melis İşiten'den yeni açıklama

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni sevgilisiyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası eski eşi Melis İşiten'in yazdıkları gündeme bomba gibi oturdu.

Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten 5 yıllık evliliklerini 2019 yılında anlaşmalım olarak sonlandırdı. 2017 yılında kızları Ada'yı kucaklarına alan çift, anlaşmalı olarak dostça ayrıldı.

Adı sürekli farklı güzellerle anılan Kaygılaroğlu, yeni aşkını dünya aleme ilan etti. Kaygılaroğlu, menajer Gamze Okutucu ile sarılırken çekilen fotoğrafını yayınladı. 

Ayrıldıktan sonra eski eşi ile dostluğunu sürdüren Melis İşiten, Kaygılaroğlu'nun paylaşımının ardından manidar bir göndermede bulundu.

Kısa bir süre sonra gönderisini kaldıran Melis İşiten, ardından şu ifadeleri kullandı:

''Evliyken ve boşandıktan sonra ilişkimle ilgili çok şey yazıldı, çizildi. O zamanlar kirlenmemesi adına çok bir şey söylemedim. Şimdi ben ne desem çoktan bitmiş bir hikayeye adıyorsunuz. Oysa ben yeni sayfam kirlenmesin diye bu sefer sizden saklıyorum hikayemi''

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER