Melis Sütşurup Emina Jahovic'i çileden çıkardı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Sırp şarkıcı, boşandıktan sonra dostluğunun sürdüğü Musti'ye 2 aydır nafaka alamadığı gerekçesiyle haciz yolladı! Emina Jahovic'in alacağına karşılık Sandal'ın eşyaları haczedilirken, banka hesaplarına da tedbir konuldu. Boşanm.

Melis Sütşurup Emina Jahovic'i çileden çıkardı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Sırp şarkıcı, boşandıktan sonra dostluğunun sürdüğü Musti'ye 2 aydır nafaka alamadığı gerekçesiyle haciz yolladı!

Emina Jahovic'in alacağına karşılık Sandal'ın eşyaları haczedilirken, banka hesaplarına da tedbir konuldu.

Boşanma protokülüne göre; Emina Jahovic'e memleketi Sırbistan'da 250 bin euro'luk bir ev alan Sandal, ayrıca eski eşine ayda 15 bin TL, oğullarına da 10 bin TL nafaka ödemeyi kabul etmişti.

Şarkıcı Mustafa Sandal ise şu anda karantinada olan Emina Jahovic'e şöyle yanıt verdi: "Emina, Yaman ile Yavuz karantina dönemindeler. Bu zor süreçte çocuklarımın annesiyle ilgili herhangi bir şey söylemem söz konusu değil. Biz, çocuklarımız için her koşulda ve her konuda uzlaşabilecek olgunluktayız."

Ancak ikilinin yakın çevresine göre Sırp şarkıcının haciz hamlesinin nedeni, iddiaya göre kıskançlık kriziydi.

İNTİKAM HACZİ!

Mustafa Sandal'ın sevgilisi Melis Sütşurup'la fotoğraf paylaşıp aşkını ilan etmesini kıskanan Jahovic, eski eşinden bu şekilde intikam almaya çalıştı.

Bu arada Mustafa Sandal'ın eski eşinin 'çocuklarına bakmıyor' imasından da oldukça rahatsız olduğu söyleniyor.

Son 6 ayın 5 ayında kendisiyle kalan ve ENKA'da okuyan Yaman ile Yavuz'un tüm okul, kurs ve tatil masraflarını karşıladığı öğrenilen Mustafa Sandal, Emina'nın bu imasının ardından da yakın çevresine "Tüm ödemelerin dekontları da elimde" diyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zuhal Çalışkan
Zuhal Çalışkan - 3 yıl Önce

Bu eminadan nefret ediyorum

Zuhal Çalışkan
Zuhal Çalışkan - 3 yıl Önce

Bu eminadan nefret ediyorum

SIRADAKİ HABER