Melis Ulukartal'ın 2 aylık hamile olduğu öğrenildi

Melis Ulukartal Aldatıldı mı?  SOSYETİK YARALAMA DAVASININ ARKASINDA ALDATMA İDDİASI ÇIKTI!  Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Kadir Cenk Ulukartal ve Sosyetik Eşi Melis Ulukartal hakkında 'eşe karşı basit yaralama' suçundan bir buçuk yıl hapis ceza istemi.

Melis Ulukartal'ın 2 aylık hamile olduğu öğrenildi

Melis Ulukartal Aldatıldı mı? 

SOSYETİK YARALAMA DAVASININ ARKASINDA ALDATMA İDDİASI ÇIKTI! 

Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı ünlü işadamı Kadir Cenk Ulukartal ve Sosyetik Eşi Melis Ulukartal hakkında 'eşe karşı basit yaralama' suçundan bir buçuk yıl hapis ceza istemiyle dava açılmıştı. 

DAVA KAMU DAVASINA DÖNÜŞTÜ 

Geçtigimiz günlerde Sözcü Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın yaptığı haberde ünlü çift birbirlerinden şikayetçi olduktan sonra şikayetlerinden vazgeçti. Ancak eylem eşe karşı işlendiğinden dava kamu davasına dönüştü. Ünlü çift önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. 

SOSYETEYE BOMBA GİBİ DÜŞEN ALDATILDI İDDİASI 

Sosyeteye bomba gibi düşen filmleri aratmayan sosyetik kavgada şimdilerde yeni bir dedikodu gündeme bomba gibi düştü. 

KIZILCA KIYAMET KOPTU 

İddialara göre uzun zamandır aralarında şiddetli geçimsizlik olan Ulukartal çiftinin aralarının açılması ve olayların bu darpa kadar giden raddeye gelmesinin nedeni olarak ünlü işadamının bir süredir yasak aşkı olduğu ve bu ilişkinin aile içinde herkes tarafından duyulmasından sonra kızılca kıyametin koptuğu cemiyet hayatında dilden dile dolaşmaya başladı.

BOŞANMAYI KABUL ETMEYİNCE BİRBİRLERİNİ DARP ETTİLER 

Dedikodulara göre sosyetik eşi Melis Ulukartal'ı yine sosyetik bir güzeller aldatan Kadir Cenk Ulukartal uzatmalı sevgilisine İstanbul'un çok ünlü bir Residance'sinde ev tuttuğunu duyan Melis Ulukartal iddialara göre eşine boşanma davası açmak istedi ancak eşi Kadir Cenk Ulukartal boşanmayı kabul etmedi. 

KAVGANIN NEDENİ YASAK AŞK MI? 

23 Şubat gecesi çift iddialara göre yine bu olay yüzünden şiddetli bir kavgaya tutuşarak bir birlerini darp ettiler. Kadir Cenk Ulukartal karakola giderek eşi tarafından şikayetçi oldu.Çiftin bir birlerini darp edecek boyuta gelen kavganın nedeni olarak aldatma olayı kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

AYRI AYRI DARP RAPORU ALDILAR 

Bunun üzerine Melis Ulukartal'da şikayetçi olunca birbirleri hakkında karşılıklı İstanbul Aile Mahkemesi'nden koruma tedbir kararı aldılar. Çift ayrı ayrı darp raporu alarak savcılığa sundular.

DAVA KAMU DAVASINA DÖNÜŞTÜ 

Ancak savcılık çiftin eylemlerinin eşe karşı işlendiği gerekçesiyle davanın kamu davasına dönüştüğünü belirterek adli tıp raporları,tarafların beyanlarını göze alarak taraflar hakkında birer buçuk yıl hapis cezası istemiyle dava açtı.

Cemiyet dünyasında darp ve şiddet olayı ile gündeme gelen ve daha sonra şikayetini geri alan sosyetik güzel Melis Ulukartal'ın 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER