Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç'tan aşk pozları

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre önceki akşam ilk kez yan yana görüntülenen taze aşıkların bir hayli keyifli olduğu görüldü. Çift, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti. Koç, ilişkileri hakkında, "Süper gidiyor, her şey yolunda." dedi. "TANIŞMA HİKAYEM.

Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç'tan aşk pozları

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre önceki akşam ilk kez yan yana görüntülenen taze aşıkların bir hayli keyifli olduğu görüldü.

Çift, kendilerini görüntüleyen muhabirlerle sohbet etti.

Koç, ilişkileri hakkında, "Süper gidiyor, her şey yolunda." dedi.

"TANIŞMA HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Gazetecilerin, "Nasıl tanıştınız?" sorusunu cevaplayan Mustafa Mert Koç, "Tanışma hikayemiz çok uzun. Ortak arkadaşlarımız vardı. Oradan denk geldi ama çok güzel gidiyor her şey, hiçbir sıkıntı yok. Yaklaşık dört aydır birlikteyiz." açıklamasını yaptı.

"BERABERLİĞİMİZ GÜZEL GİDİYOR"

Şu sıralar projelerle ilgilendiğini ifade eden Pamuk, "Yeni sezon başladı, onların peşinde koşturuyoruz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor." şeklinde konuştu.

"EVLİLİK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN!"

Melisa Aslı Pamuk, "Evlilik" sorularına, "Daha çok erken." yanıtını verirken, ünlü oyuncu ise, "Hayırlısıysa olur ama şu an öyle bir düşüncemiz yok tabii ki. Şu sıralar senaryo okuyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER