Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen birlikte yaşama kararı aldı

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü işletmeci Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün'le olan üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında noktalamıştı.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen birlikte yaşama kararı aldı

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü işletmeci Umut Evirgen, oyuncu Tuba Büyüküstün'le olan üç yıllık ilişkisini geçtiğimiz Mayıs ayında noktalamıştı. Evirgen, Ağustos'ta ise gönlünü Melisa Şenolsun'a kaptırdı.

Birlikteliklerini sosyal medyadan duyurup olay yaratan mutlu çift, çıktıkları Kuzey Ege tatilinde çekilen pozlarını da Instagram'da yayınlayıp romantizm şovu yaptı.

Yaz tatilinden sonra İstanbul'un çeşitli noktalarında sık sık el ele görüntülenen ikili, geçtiğimiz günlerde ise birlikte yaşama kararı aldı. Kadıköy Moda'da yaşayan 24 yaşındaki güzel oyuncu, birkaç gün önce Umut Evirgen'in Emirgan'daki lüks dairesine taşındı. Şenolsun'un toparlanmasına ise işletmecinin çalışanları yardım etti.

Şu sıralar mutluluk sarhoşu olan Şenolsun, 3,5 yıl aşk yaşadığı Mehmet Ozan Dolunay'dan ayrıldıktan sonra 1 buçuk sene hayatına kimseyi almamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER