Meltem Miraloğlu'nun olay evliliğinde flaş detaylar

Meltem Miraloğlu ikinci evliliğini 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile yaparken, bu sabah Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında olay evliliğe dair bilinmeyen detaylar paylaşıldı. İddiaya göre ilk evliliğini sonlandırdıktan sonra işleri yolunda gitmeyen Meltem Miraloğlu soluğ.

Meltem Miraloğlu'nun olay evliliğinde flaş detaylar

Meltem Miraloğlu ikinci evliliğini 80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile yaparken, bu sabah Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programında olay evliliğe dair bilinmeyen detaylar paylaşıldı.

İddiaya göre ilk evliliğini sonlandırdıktan sonra işleri yolunda gitmeyen Meltem Miraloğlu soluğu Amerika'da aldı ve burada bir Türk'e aşık oldu. Bu sevgilisi kendisine şiddet uyguladı ve feci şekilde darp edildi.

Amerika'da zor günler geçiren Meltem Miraloğlu'nun elinden 80 yaşındaki öğretmen emeklisi Patrick tuttu. Miraloğlu'nu evlat edinen Patrick'i Meltem Miraloğlu herkese 'Babam' diye tanıştırdı. Ardından Patrick, Miraloğlu'na aşık oldu ve evlat edindiği genç kadına evlenme teklifinde bulundu.

Nikah tarihi aldılar ve nikah tarihinde Meltem Miraloğlu tüm çabalara rağmen uyandırılamayarak nikahı kaçırdı ve evlenemediler. 10 gün önce ikinci kez tarih alan çift bu kez evlenebildi.

Uzun süredir Amerika'da olan Meltem Miraloğlu tek kelime İngilizce öğrenemezken; Amerikan vatandaşı olduğu için son derece mutlu olduğu ve bunun en büyük hayali olduğu iddia edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER