Meral Kaplan'dan konuşulacak Seçkin Piriler açıklaması

Posta Gazetesi'nde konuşan Meral Kaplan söz Seçkin Piriler'den açılınca işte böyle konuştu... Yakın arkadaşınız Seçkin Piriler ile de kavganız günlerce konuşuldu.

Meral Kaplan'dan konuşulacak Seçkin Piriler açıklaması

Posta Gazetesi'nde konuşan Meral Kaplan söz Seçkin Piriler'den açılınca işte böyle konuştu...

Yakın arkadaşınız Seçkin Piriler ile de kavganız günlerce konuşuldu. Bu duruma gelmekten rahatsız mısınız?

Bu duruma gelmesinden inanılmaz rahatsızım. Seçkin de ben de boşanmalarımız sırasında travma geçirdik. Sonra baktım ki sadece ben ona dostmuşum. Sanki Seçkin bana maddi bir destek veriyormuş gibi yansıtıldı ama her konuda desteği veren bendim. Kusura bakmasın yani. Ben her zaman Seçkin’in yanında oldum. Kavga olayında da benim kolumda da birçok yerde morluk vardı. Seçkin bana saldırdığında dört kişi üzerimden zor aldı onu. İkimiz de yılların sonunda dolduk sanırım. Geçirdiğimiz travmalar sonucu bu hale geldik. Çocuk yetiştiriyoruz. Sağlıklı olmak zorundayız. Hayat bizi bu duruma getirdi. Aslında hepimiz terapiye gitmeliyiz. Seçkin’in çevresindeki insanlar da onu “İyi değilsin” diye uyarıyor. Vitamin eksikliği bile bir çok depresif durumlara yol açabiliyor. İnsan ruhuna ve bedenine yatırım yapılmalı.

SEÇKİN PİRİLER İNTİHAR ETMESİN DİYE SUSTUM O DA SUSMALIYDI

Kavganın bu kadar büyüyeceğini tahmin ediyor muydunuz?

Yılların dostluğu hatırına susmalıydı. Bana koyan şey buydu. Ben arkadaşım intihar etmesin diye sustum. Ama meğer onunla daha önceden kavga etmeliymişim. Çünkü bir insanla kavga ettiğinde onun gerçek yüzünü anlarsın. Ben ilk ve son defa kavga ettim ve bana inanılmaz kötü şeyler yaptı. O yüzden kendisini asla affetmeyeceğim. Çocukları var, yolu açık olsun. “Eşinden şiddet görmüş” diyorlar. Buna inanmıyorum. Görmüşse de bir kadın olarak çok üzülürüm.

Seçkin Piriler ne oldu da bu duruma geldi?

Evliliğinin son döneminde, kötü günler geçirdiğinde onun yanında oldum. Tesadüfen bizim mahalleye taşınmışlardı. Daha çok görüşmeye başladık. Mankenlik döneminde iş için arada görüşürdük ama bu kadar samimi değildim. Anne gibi sahiplendim. Her sözüne inandığım için kendime çok kızdım. Bence herkesin ablasıyla kardeşiyle dahi bir mesafesi olması gerekiyor. Biz mesafe koymadığımız için bu duruma geldik.

Seçkin Piriler’in de sizin gibi eşinden şiddet gördüğü haberleri basında yer alınca neler hissettiniz?

Aslında inanmadım. Olayları yakından gören biri olarak söylüyorum, Kaan çok iyi bir baba. Çok da ayrıntıya girmek istemiyorum. Seçkin’le ilgili hiçbir şey ne görmek, ne de duymak istiyorum. Seçkin benim hayatımda başıma gelen en büyük hatalardan biriydi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER