Merve Boluğur'dan flaş Sinem Kobal itirafı!

Merve Boluğur, Cihan Şensözlü'nün sorularına içtenlikle yanıt verdi... "SİNEM ÇOK NAİF VE PROFESYONAL BİR İNSAN" "'Küçük Sırlar' dizisinde oynarken Sinem Kobal ile hiçbir sıkıntımız olmadı.

Merve Boluğur'dan flaş Sinem Kobal itirafı!

Merve Boluğur, Cihan Şensözlü'nün sorularına içtenlikle yanıt verdi...

"SİNEM ÇOK NAİF VE PROFESYONAL BİR İNSAN"

"'Küçük Sırlar' dizisinde oynarken Sinem Kobal ile hiçbir sıkıntımız olmadı. Çok naif ve çok profesyonel bir insan. Herkes ekmeğinin peşindeydi o dizide. Benim rolüm yan roldü ama daha çok sevildi çok keyif alarak oynuyordum. İnsanlar da enerjimi hissetti o karakter sevildi. Benim hiçbir zaman kendimi ön plana atma gibi derdim olmadı.

Yeni projem var. Görüşme aşamasındayım. Kaliteme yakışan bir iş beni memnun eden bir iş olacak. Atiye dizisinde olmak isterdim. Beren Saat’in oyunculuğunu da çok beğeniyorum. Herkes kısmeti neyse onu alır bu hayatta.

Keyif alacağım, eğleneceğim bir iş arzu ediyorum. Keyif alırsan başarı gelir. Sevgiyle yapılan işlerin daha çok başarı getireceğini düşünüyorum.

Sektörden birçok ile görüşmüyorum. Denk gelirse konuşuyoruz ama özel buluşma olmuyor. Proje bittikten sonra bir kopukluk yaşanıyor.

Kendi jenerasyonumdaki birçok ünlü isimle oynadım. Çağatay Ulusoy’u severim kendisi arkadaşım. İşine odaklanmış bir şekilde takdir ediyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER