Meryem Uzerli'den sürpriz ortaklık

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre güzelliği uğruna ABD'de servet akıtan Meryem Uzerli, harcadığını misliyle kazanmak için kolları sıvadı.  Geçtiğimiz günlerde Dubai'nin yolunu tutan güzel oyuncu, Ortadoğu'da ünlülerin imaj danışmanlığını yap.

Meryem Uzerli'den sürpriz ortaklık

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre güzelliği uğruna ABD'de servet akıtan Meryem Uzerli, harcadığını misliyle kazanmak için kolları sıvadı. 

Geçtiğimiz günlerde Dubai'nin yolunu tutan güzel oyuncu, Ortadoğu'da ünlülerin imaj danışmanlığını yapan Khemissi İmen'le güçlerini birleştirdi.

İmen ile Dubai'de bir güzellik merkezi ve butik açmaya karar veren Uzerli, yeni iş ortağıyla önceki gün de toplantıdaydı.

İŞ KADINI OLUYOR


Türkiye sınırlarını aşan şöhretini paraya çevirmeye hazırlanan oyuncu, ABD'deki son moda güzellik trendlerini Dubai'deki kadınlarla buluşturmayı planlıyor. Geçtiğimiz yıllarda kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla güzellik sektörüne ilk adımını atan 36 yaşındaki oyuncu, Dubaili ortağıyla hayata geçirmeyi planladığı butiğiyle de "Moda dünyasında ben de varım" diyecek...

Böylece ünlü yıldız, oyunculuğuna iş kadını kimliğini de ekleyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER