Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre kızı ​Lara'nın annesi eski aşkı Meryem Uzerli de dahil pek çok kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in dünya umurunda değil… 2015'te sahibi olduğu Martin&Martin Sigorta Brokerlığı şirketiyle piyasayı yaklaşık 100 milyon dolar dol.

Meryem Uzerli'nin kızının babası nerede ortaya çıktı?
Takvim Gazetesi'nin haberine göre



ABD'DE ORTAYA ÇIKTI

Hakkında 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle yakalama kararı çıkarılan Can Ateş, New York'ta yaşayan bir Türk çiftin kızları için verdiği doğum günü partisine katıldı. Bir parktaki piknik havasındaki doğum günü partisinde dostlarıyla doyasıya eğlenen Ateş'in keyfi sosyal medyaya yansıdı.

Bunu gören bir sosyal medya kullanıcısı ise Ateş'e şu sözlerle ateş püskürdü: "O en sağdaki, şimdi de oradakileri mi tokatlıyor? New York'ta olduğunu duymuştuk, kesinleşmiş oldu. Gelelim de bir kahvesini içelim ahlak yoksunu bay tokatçının…" Çok sayıda kişiyi dolandırıp binlerce kişinin hayatını karartan Can Ateş, 2015 yılında da Meksika'nın gözde tatil beldesi Tulum'da bir turistin objektifine yakalanmıştı. Can Ateş'in şimdi de New York'tan yansıyan karesi, "İnşallah yaptığı yanına artık kar kalmaz" dedirtti.

Eski aşkı Meryem Uzerli'yi de dolandıran Ateş, kızı Lara'yı da 5 yıldır görmüyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER