Metin Akpınar: "Bükemediğin bileği öpeceksin"

KAFA TV YouTube kanalına konuşan Metin Akpınar, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.  Deprem bölgesinde AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen oyları değerlendiren Akpınar şu ifadeleri kullandı:  "Deprem bölgesinde 50 bine yakın .

Metin Akpınar:

KAFA TV YouTube kanalına konuşan Metin Akpınar, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimler için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Deprem bölgesinde AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilen oyları değerlendiren Akpınar şu ifadeleri kullandı: 

"Deprem bölgesinde 50 bine yakın insan oldu onu bir kenara koyuyoruz. 11 ilde büyük bir yıkım oldu. İnsanlar çok darlandılar. Fakat bunu yine yapabilecek onarabilecek ekibin Erdoğan ve kendi ekibi olabileceği inancı gelişti. 48 saat gecikme olduğu söyleniyor ama neticede hemen başlandı. Bırakın o çadır satılmayı kan satılmayı falan onlar kenarda dursun. Yanlış temel atıldı, zemin etüdü yapılmadan inşaatlara girişildi ama girişildi. Öteki Millet İttifakı sadece vaat ediyordu. Ben para almayacağım diyordu ama öteki yapıyordu. 319 bin binayı hemen teslim edecekti. Hatta köy evlerini yaptılar bitirdiler verdiler bile. 


 


Deprem bölgesindeki seçmenin iktidara oy vermesi bence kaçılmazdır. Seçmenin ideolojisini, kapasitesini, beyinsel birikimini, bilgi birikimini etkileyecek bir çalışmada çok başarılı olunmadı. Olamayınca yine lidere sığınarak alışık olduğu baba metaforuyla babadan bir şey beklemek gibi yola girdi. Bunu da en net Recep Tayyip Erdoğan'da görüyoruz. Eğer seçmen nasıl olduysa olsun oyunu kullandıysa bu seçimi yapmışsa sonuçlarını değiştirecek itirazlar kabul görmüyorsa sandıkların yeniden sayılması sonucu değiştirmiyorsa o zaman bence bükemediğin bileği öpeceksin, başka çare yok."


Odatv.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER