Metin Yıldız’ın Eşi Öyle Bir Şey Aşerdi Ki…

Ekranların sevilen, sempatik ismi Metin Yıldız hamile eşi Ceylan Yıldız’la yaşadığı aşerme hikayesini anlatarak herkesi güldürdü.

Metin Yıldız’ın Eşi Öyle Bir Şey Aşerdi Ki…

Ekranların sevilen, sempatik ismi Metin Yıldız hamile eşi Ceylan Yıldız’la yaşadığı aşerme hikayesini anlatarak herkesi güldürdü.

1998 yılında Deli Yürek ile ekranlardaki oyunculuk serüvenine başlayan Metin Yıldız, Çok Güzel Hareketler Bunlar gibi yapımlarla da tüm Türkiye’de tanındı. Dizi ve film projeleriyle kariyerine devam eden oyuncu, 2021 yılında ise hayatını Ceylan Yıldız ile birleştirmişti. Bebek sahibi olmanın tatlı sevincini yaşayan çift, verdikleri röportajlarıyla hayatlarına dair bilinmeyenleri anlattı.

Metin Yıldız Bebeğin Cinsiyetini Açıkladı

Eşi 4.5 aylık hamile olan Metin Yıldız, son kontrollerde bebeğin cinsiyetinin de belli olduğunu söyledi. Erkek ya da kız olmasının kendileri için önemli olmadığını söyleyen Yıldız, erkek çocuklarının olacağını öğrendiklerini açıkladı. “Arkadaşlar, biz de bugün öğrendik aslında kız olmuş, erkek olmuş önemli değil, sağlıklı olması bu vatana layık bir evlat olması önemli. Fakat bir oğlumuz olacak, sevinçliyiz. Şimdiden ismini de koyduk, ismi Aşil… Savaş tanrısının ismini koyduk, Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale Savaşı’ndan sonra bir açıklama yaptı, dedi ki; ‘Truva’nın intikamını aldım’ Biz de Truva’nın intikamını alsın diye Aşil koyduk”  diyerek çocuklarının ismini de açıklayan Metin Yıldız, eşiyle bir gece yaşadıkları aşerme hikayesini de anlattı.

Metin Yıldız’ın Eşi Öyle Bir Şey Aşerdi Ki…

“Gece Yarısı Traktör Lastiği Aşerdi”

Hamilelik nedeniyle aşerme sorularına yaşadıkları komik bir anı anlatarak devam eden Yıldız, gece uyurken eşinin kendisini kaldırdığını ve kendisine “Canım Lastik çekti” dediğini söyledi. “Gece kalktım. ‘Ne Oldu canım?’ dedim. ‘Canım lastik çekti’ dedi. Ya insanın canı yeşil erik, karpuz, İncir falan çeker… Vallaha bunun canı traktör lastiği çekti. ‘Cihangir’de oturuyorum sana nereden bulayım traktör lastiğini yat canım, yat’ dedim” diyerek eşiyle gülümseyerek bu anları anlatan Metin Yıldız, sözlerini de bu sözlerle noktaladı.

Metin Yıldız kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2024, 17:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER