Michaela Astro ve Galatasaray: Şampiyonluk Tahmini

Michaela Astro'nun Galatasaray üzerine yaptığı şampiyonluk tahmini, taraftarları heyecanlandırdı. Takımın geleceği parlak mı? Michaela'nın öngörüleriyle heyecan dorukta!

Michaela Astro ve Galatasaray: Şampiyonluk Tahmini

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla taraftarlardan büyük destek aldı. Ünlü astrolog, Galatasaray'ın zaferini sezon başından beri öngörmüş ve taraftarların gözdesi haline gelmişti. Son haftada Fenerbahçe'yi geride bırakan Galatasaray, ligi zirvede tamamlayarak şampiyon oldu.

Michaela Astro'nun Galatasaray Tahmini

Michaela Astro, sezon öncesinde yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın şampiyon olacağını iddia etmiş ve bu tahminiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Başlangıçta Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Galatasaray için cesur bir tahminde bulunan astrolog, takımın performansının ilerleyen haftalarda yükseleceğine inanıyordu. Ve dediği oldu; Galatasaray, zorlu bir mücadele sonrasında şampiyonluk ipini göğüsledi.

Fenerbahçe'nin Geleceği

Michaela Astro'nun iddialı tahminleri sadece Galatasaray'ı kapsamıyor. Astrolog, Fenerbahçe'nin de geleceğine dair önemli sözler sarf etti. Fenerbahçe'nin ikinci olmasına rağmen güçlü bir takım olduğunu belirten Astro, önümüzdeki 10 yıl boyunca Türk futbolunda Fenerbahçe'nin adından sıkça söz ettireceğini dile getirdi. Bu tahmin, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Michaela Astro'nun Vizyonu


Michaela Astro'nun Vizyonu

Michaela Astro, sadece futbol değil, genel olarak geleceğe dair önemli tahminlerde bulunan bir astrolog olarak biliniyor. Galatasaray'ın şampiyonluğunu öngörmenin yanı sıra, diğer konularda da dikkat çeken açıklamalarda bulunuyor. Michaela Astro'nun gözünden sporun ve Türkiye'nin geleceği, hayranlık uyandıran kehanetlerle dolu.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2024, 18:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Albumyorumu
Albumyorumu - 2 ay Önce

AŞK NE DEMEK BİLEN VAR MI?Asırlar boyunca kendimize sorduğumuz, yaşadığımız sevgi seline adını verdiğimiz şeyi aslında kendimize ve çevremize sormaktan hep çekindik. Sorgulamaktan çekindiğimiz şey ise tek hecelik bir şeydi: ‘AŞK’Kimisi için ‘AŞK’; kızgın kumlardan serin sulara atlayıp ferahlamak gibi, kimisi için bir sevgiliyi ölesiye sevme hali. Hal böyle olunca dünyanın her bir köşesinde insanların yaşadığı bu duygu seline, doğudan batıya, kuzeyden güneye birilerinin sorgulaması gerek diye düşünen SERKAN KAYA sizler için bu soruyu şarkılarla soruyor:‘AŞK’ NE DEMEK BİLEN VAR MI?Sivas doğumlu olan SERKAN KAYA’yı Ebru Yaşar, Ceylan, Nihat Doğan, Ayhan Aşan, Azer Bülbül, Azeri Günel, Hatice gibi daha birçok ünlü sanatçıya verdiği şarkılarından tanıdığınız üzere, şimdi de kendine has ses rengiyle, kâh hüzünlü kâh neşeli şarkılarıyla daha iyi tanıyacaksınız. Müzikseverlerin alıp da dinleyebileceğimiz bir albüm yok dediği şu dönemde Serkan Kaya’nın müzik sektörüne hareket kazandıracağı inancındayız. 3 yıl süren hummalı bir repertuar ve stüdyo çalışmasıyla birlikte 75 şarkı arasından seçilerek ortaya çıkan 11 şarkılık albümde kendinizden de birçok şey bulacaksınız. Albümdeki şarkılar Selim Çaldıran, Ceyhun Çelikten ve Oğuz Tarhanlı gibi Türkiye’nin ünlü aranjörlerinin imzasını taşırken, albümün yapımcılığını Poll Production, prodüktörlüğünü Polat Yağcı üstlendi. Ayrıca albümün çıkış şarkısı olarak söz ve müziği Serkan Kaya’ya ait olan ‘SEVEMİYORUM’ isimli şarkı belirlendi. Albümün çıkış şarkısı olan ‘Sevemiyorum’ isimli şarkıya, usta yönetmen Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi. Sizlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan Serkan Kaya, klibiyle de siz müzikseverlere görsel şölen yaşatıyor. Kendine has ses rengi ve yorumuyla içinize işleyecek olan, en samimi aşk şarkılarıyla ‘AŞK’ı sizlere soruyor ve ‘AŞK NE DEMEK BİLEN VAR MI?’ diye siz müzikseverlere sesleniyor. Albümde kendinizden çok şey bulacağınız gibi, onu müziği ve kişiliğiyle de çok seveceksiniz.





2.Arabeskin kalbi Kuruçeşme Açıkhava’da Serkan Kaya ile attı!

27 Temmuz 2023 Etkinlik 358 Görüntüleme

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Serkan Kaya, geçtiğimiz gece arabesk müziği Boğaz’a taşıdı. Kaya, enerji dolu sahnesiyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatarak, eğlenceli dakikalara imza attı. Müzik ziyafetini soluksuz dinleyen binlerce kişi, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde Serkan Kaya’nın unutulmaz şarkılarına doydu. Konser biletleri sold-out olan Kaya, alanı dolduran 4 bin müzikseverin gönüllerinde iz bıraktı.

Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nin büyülü atmosferi, Serkan Kaya hayranlarının yoğun ilgisiyle doldu taştı. Dillerden düşmeyen “aradanım” şarkısıyla sahneye çıkan Kaya, “Bu gece bana eşlik ederek keyif vereceksiniz ben de sizin istediğiniz şarkıları seslendireceğim. Hepiniz hoş geldiniz.” sözleriyle müzikseverleri selamladı. “Aşk Ne Demek”, “Mesele”, “Kalakaldım” gibi dillerden düşmeyen şarkılarını seslendiren arabesk müziğinin güçlü sesi sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı gece boyunca hit şarkılarının yanı sıra arabesk ve Türk Halk Müziği’nin duayen isimlerinin eserlerine de yer verdi. Müslüm Gürses’ten “Kaç Kadeh Kırıldı” dedi, Neşet Ertaş’ın “Gönül Dağı” türküsüyle duygu dolu anlar yaşattı. Aşk şarkılarıyla romantizmi doruklara çıkaran ünlü sanatçı, ara ara eğlencenin dozunu da arttırdı. “Dım Dım Yar”, “Bahçe Duvarı” şarkılarıyla yerinde duramayan müzikseverler doyasıya halay çekti.

Serkan Kaya sevgisi denize taştı!

Serkan Kaya’nın sahne aldığı sırada tekneyle Kuruçeşme Açıkhava’ya yaklaşan hayranları renkli anlara sahne oldu. “Mesele şu ki sana olan sevdamız hiçbir zaman bitmez.” yazılı pankartı açan müzikseverlere kayıtsız kalmayan Kaya, “Bu güzel sürprizinizi evime götüreceğim.” sözleriyle teşekkürlerini etti.

İbrahim Erkal’ın anısını sahnesinde yaşattı!

Serkan Kaya’nın müzikseverlere bir de sürprizi vardı. Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal’ı sahneye davet eden Kaya, “Ona tutkumuz çok büyüktü. Bizim kıymetlimiz, değerlimizdi. İbrahim Erkal’ı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. İyi ki var.” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

2,5 saat sahnede kalan arabesk müziğin başarılı ismi, İstanbul’un eşsiz manzarasında doyumsuz müzik şölenini geride bıraktı.

EtiketlerPoll Production Serkan Kaya

3."Hayatı Tespih Yapmışım" şarkısı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran"Ferman Toprak" 3. solo albümünün çalışmalarını tamamladı.
Yıllardır İstanbul gece hayatının vazgeçilmez ismi olan ve Türkiye sınırlarını da aşarak fenomen haline gelen sanatçı yine dillere dolanacak bir şarkıları ile müzikseverlerle buluştu.
Albümde 6 yeni şarkının yanı sıra Hayatı Tespih Yapmışım şarkısının da Flamenko versiyonu yer almakta. Ferman Toprak albümün çıkış şarkısı " Tavukları Pişirmişem" in video klibi için Deniz Akel yönetmenliğinde kamera karşısına geçti.

Albümdeki Eserler:



4.ETNİK VE EGZOTİK GÜLŞEN
GÜLŞEN BANGIR BANGIR GELDİ.

Hit şarkıların yaratıcısı Gülşen bir yıldan uzun süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni albümü BANGIR BANGIR ile dinleyenleriyle buluştu.
Her zaman hikâyesi olan projelerin içinde gördüğümüz ve daima yeninin peşinde olan başarılı sanatçı Gülşen, son albüm çalışmasında farklılıkların güzelliğine vurgu yapıyor.
Bangır Bangır'' ile etnik ve egzotik bir dünyanın kapılarını açan Gülşen, müziğindeki tüm hikâyeyi, her söze ve her ritme olduğu gibi görsel dünyasına da yansıtıyor. Tamamıyla modern bir alt yapıya sahip olan Bangır Bangır, Anadolu'ya özgü etnik enstrümanlar olan şimşir kaşık ve bağlamayı, Moombahton ritmi ile birleştirerek orijinalliğini ortaya koyuyor.
Hikâyenin tümüne etnik trendin yansıtıldığı bu projede albüm kapağı da palmiyeler, egzotik çiçekler ve maymunlarla bezenmiş olan ressam Pelin Kırca'nın çizimleriyle dikkat çekiyor.
Frida Kahlo ve Carmen Miranda gibi egzotik ve renkli kadınlardan etkilenilen ve bu tarzın Gülşen için Bahar Kongel Fransez tarafından yeniden harmanlanıp yorumlandığı kostümler takılar ve saç şekli de yine şarkıları kadar fark yaratıyor. Tüm söz ve müziklerin Gülşen'e ait olan albümdeki şarkıların aranjeleri de ülkemizin en önemli prodüktörlerinden Ozan Çolakoğlu tarafından yapıldı.

5.Cengiz Kurtoğlu, uzun süren sessizliğini, Sessizce albümüyle bozarak, dört yıl aradan sonra hayranlarının ve müzikseverlerinin karşısına çıkıyor… 1984 yılında Sen Sözden Anlamaz Mısın albümüyle profesyonel müzik yaşantısına başlayan sanatçı, geçen süreden günümüze; Unutulan, Yıllarım, Bizim Şarkımız, Hayatımı Yaşıyorum, Aşkımız İçin, Gözlerin, Sensiz Kutladım,Seven Benim, Seviyorum, Hain Geceler, Gözü Yaşlı Yaşanmıyor, Sözlerim Sevenlere, Hiç Aklıma Gelmemişti, Yalancı Bahar, Yorgun Yıllarım, Sensiz Olmuyor, Ayrılık Saati, Canın Sağolsun albümlerini yapmıştır.Her albümü satış rekorları kıran sanatçının; Liselim, Yıllarım, Gelin Olmuş Gidiyorsun, Duyanlara Duymayanlara, Hain Geceler, Yorgun Yıllarım, Küllenen Aşk, Unutulan, Duvardaki Resim, Yarimi Ellere Gelin Etmişler gibi hit olmuş eserleri, herkes tarafından sevilmiş, klasikleşen eserler olarak müzik arşivlerine girmiştir. Sanatçı, Sessizce adını verdiği albümünde, birçok değerli müzisyen ve sanatçı ile birlikte çalıştı. Bedirhan Gökçe Geceler adlı şarkıda okuduğu şiiriyle, Hakan Altun söz ve bestesi kendisine ait olan İtiraf Ediyorum ve Geceler’in sözleriyle, yine Hançer adlı eserinin bestesiyle, hem verdiği eserleri hem de albümün Müzik Direktörlüğünü yaparak, sanatçıya destek olmuşlardır. Albümde ayrıca, Aşkın Tuna, Taner İşçi, Taner Kalkuloğlu, Erkan Ocaklı, Hacı Kahveci, Ali Kaya Aydın eserlerini görmek mümkün…Sanatçının oğlu Orçun Bora Kurdoğlu, albüme ismini veren Sessizce adlı şarkının sözlerini yazdı ve besteledi. Albümün aynı zamanda ilk klip parçası olan, Yıldız Tilbe’nin Ummadığım Anda eserini de ustalıkla seslendiren ve Tilbe’nin kendisinden de dinlediğimiz şarkıyı bu kez de Cengiz Kurtoğlu yorumuyla dinleyeceksiniz. Yine; sanatçının klasikleşmiş eserlerinden olan, 1987’de “YILLARIM” adlı albümünde okumuş olduğu, sözleri Kemal Yarbaykoç’a bestesi Ali İhsan Kısaç’a ait olan Aşığım Aşık eseri yeni düzenlemesiyle albümde yer alan, diğer sevilen eserlerden.Çayır Biçerim ve Karayemiş Dibine adlı parçalar Karadeniz Müziğinin güzel eserlerinden olmakla birlikte, sanatçı Çayır Biçerim şarkısının bir bölümünü Lazca olarak seslendirdi. İlyas Tetik’in Kemanıyla, Göksel Kartal Kanunu, Hakan Altun ve Ali Yılmaz Ud&Cümbüşle, Ritim Sazlarda Mehmet Akatay ve Ömer Arslan, Piyano ile Gürkan Keser, Gitarlarda Serhan Yadsıman, Uğur Varol ve Hakan Yelbiz, Bağlamalarda Şarbon Mustafa, Ali Yılmaz, Klarnette Göksun Çavdar ve Ali Çelksu, Akordeonuyla Yaman Hadi, Tulumuyla Mahmut Turan ve Kemençede Ramazan Yanık albümde yer alan eserleri çalarak albümde emeği geçen kişilerdir. Sessizce’nin Aranjörlüğünü Aydın Kara, Seçkin Özer ve Cengiz Kurtoğlu yaptı. Stüdyo Maestro ve Cinan’da gerçekleştirilen kayıtların Mix-Mastering’ini ise Candar Köker tarafından yapıldı. Fotoğrafları Ali Eşitmez çekti.Cengiz Kurtoğlu’nun 20. Albümü olan Sessizce, Esen Müzik etiketiyle 08/03/2010 tarihinden itibaren tüm müzik marketlerde ve digital satış kanallarında yerini alacak ve müzikseverlerin beğenisine sunulacaktır.


6.Müzik kariyerinde 25. yılını yaşayan Sinan Özen, “Babamın Şarkıları ve İnce Saz” ismini verdiği 16 şarkıdan oluşan yeni albümünü müzik severlerle buluşturuyor.
“Babamın Şarkıları ve İnce Saz” isimli Türk Sanat Müziği albümü ile sevenleriyle buluşacak olan Sinan Özen, 17. Albümünde, babasının sevdiği şarkıları okuyor, “Kanaryam Güzel Kuşum” isimli eserde de babası Kazım Özen’le düet yaptı. Albümünün ilk video klibi, “Radyoda Bir İnce Saz” şarkısının sözleri Hakkı Yalçın’a, müziği Murat Güneş’e düzenlemesi Tamer Özkan’a ait.

Dil: TürkçeMüzik kariyerinde 25. yılını yaşayan Sinan Özen, “Babamın Şarkıları ve İnce Saz” ismini verdiği 16 şarkıdan oluşan yeni albümünü müzik severlerle buluşturuyor.
“Babamın Şarkıları ve İnce Saz” isimli Türk Sanat Müziği albümü ile sevenleriyle buluşacak olan Sinan Özen, 17. Albümünde, babasının sevdiği şarkıları okuyor, “Kanaryam Güzel Kuşum” isimli eserde de babası Kazım Özen’le düet yaptı. Albümünün ilk video klibi, “Radyoda Bir İnce Saz” şarkısının sözleri Hakkı Yalçın’a, müziği Murat Güneş’e düzenlemesi Tamer Özkan’a ait...

Albümdeki Eserler:

Her Gece Yollarda Gözledim

7.İSMAİL YK’NIN YENİ ALBÜMÜ PSİKOPAT YİNE ZİRVEYE OYNUYOR!..

Üst üste çıkardığı ve müzik listelerini altüst edip zirveye yerleşen albümlerindeki hit şarkılarıyla milyonların beğenisini kazanan İsmail YK, beşinci albümü “Psikopat' ile yeniden sevenlerinin karşısında.

Farklı imajı ve gündem yaratan hareketli şarkılarıyla küçük büyük herkesin beğenisini kazanan İsmail YK; iki yıl aradan sonra beşinci albümü “Psikopat" ile bomba gibi geliyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığı ve 13 şarkının yer aldığı albümde 11 şarkının söz ve müzikleri İsmail YK'ya ait. Albümdeki tüm düzenlemeler de yine İsmail YK imzası taşıyor. Çıkış parçası sanane ise, aşkı öne çıkaran sözleriyle dikkat çeken slow bir şarkı.

Bugüne kadar çıkardığı albümlerle satış rekorları kırarak yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi gören İsmail YK'nin beşinci albümü de yine Musicom etiketiyle piyasa sunulacak. İsmail YK albümü için “Bu albümde aşkı ve aşkın hallerini anlattım. Slow ağırlıklı bir albüm oldu. Beni sevenlere güzel bir yaz hediyesidir benden" diyerek, duygularını dile getirdi.
ISBN: 8697464381503
Yazar: Ismail YK
Yayın evi: Musicom

8.Türk Halk Müziğinin en sevilen sanatçısı Bülent Serttaş, 3 yıl aradan sonra, Bitmez Sana Sevdalarım adlı 12 şarkılık albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor…

Neşeli ve sempatik tavırlarıyla görmeye alıştığımız sanatçı, albümünde hareketli şarkıların yanı sıra hüzünlü, duygu yüklü şarkılara da yer verdi. Albümde öne çıkan eserlerden bazıları GÜLÜŞÜ YARALIM, GÖNLÜM KIRIK, NEYLİYEM.

ELMACI GÜZEL, ELAZIĞ’LI NE YAPSIN, HAYDİ GİDEK MERSİN’E ve Özay Gönlüm’den dinlediğimiz Denizli yöresine ait eser MENDİL VEREM Mİ, albümün hareketli eserlerinden.

Albümde yer alan beste ve söz yazarları ise Yunus Bülbül, Fethi Perilioğlu, Hakan Sunul, Yaşar Tan, Fikret Dikmen, Nurettin Rençber, Sefa Güneş, Abdülkadir Sezgin, Günay Naiboğlu, Mahmut Güzelgöz ve Kemal Aslan.

Yine albümün diğer şarkılarından EMANET adlı eserin söz ve bestesi, ÖMRÜMÜ YEDİN ZALIM ve GÜLÜŞÜ YARALIM adlı eserlerin sözleri sanatçının kendisine ait.

Albümün çıkış şarkısı olan “GÜLÜŞÜ YARALIM” adlı esere Cumali Çöp tarafından klip çekildi.

Sanatçı, Türkiye’nin başarılı müzisyenlerinden, Eyüp Hamiş, Göksel Kartal, Sendur Güzelel, Göksun Çavdar, Fırat Özbaylar, Murat Toraman, Ali Yılmaz, Gürkan Çakmak, Uğur Varol ve Gündem Yaylı Grubu ile çalıştı. Sanatçıya, vokallerde Ahmet Toprak, Eyüp Hamiş ve İsmail Derker eşlik etti.

Prodüktörlüğünü Oktay Bakırcıoğlu’nun yaptığı albümün müzik yönetmenliğini İsmail Derker, aranjörlüğünü ise Mehmethan Dişbudak yaptı.

Albümdeki Eserler:

1. Gülüşü Yaralım
2. Gönlüm Kırık

9.Murat Göğebakan’la “Aşıklar Yolu”nda Buluşuyoruz…

Anadolu rock müziğinin Türkiye’de ilk temsilcilerinden olan Murat Göğebakan, nisan ayının ortasında prodüktörlüğünü de kendisinin üstlendiği “AŞIKLAR YOLU” isimli 9. albümüyle sevenleriyle buluştu.

Üç yıl aradan sonra çıkan Murat Göğebakan’ın yeni albümü 10 şarkıdan oluşuyor… Altı şarkının söz ve müziği Murat Göğebakan’ın imzasını taşırken, 2 şarkının da sözleri yine sevilen sanatçıya ait. Albümde Göğebakan’ın dışında, Ali Toprak, Skylar Sunny, Mehtap Erbaş, Ahmet Okan gibi isimlerinde şarkıları yer almakta… Albümün çıkış şarkısı ise söz ve müziği Murat Göğebakan’a ait olan “KÖR BIÇAK”!..

Albümdeki Eserler:


1. Kör Bıçak
Söz & Müzik: Murat Göğebakan
2. Yangınlardayım
Söz & Müzik: Murat Göğebakan
3. Aşıklar Yolu
Söz & Müzik: Murat Göğebakan
4. Gülmedi Talihim
Söz & Müzik: Ali To

10.Üç dilde (Türkçe, Kürtçe ve Arapça) yorumladığı çıkış şarkısı DELİDİR, üç gün içerisinde elektronik ortamda 57.000 kişi tarafından dinlendi ve izlendi.

Yeni Ebru Yaşar, yorumunun dinleyici tarafından karşılık bulmasının sebebinin “SAHİCİ SAMİMİYET” olduğunu düşünüyor.

Ebru Yaşar “Sahici ve samimi olursanız görünmez bir el size karşılığını verir” dedi.
Tüm insanların eşdeğer kabul edildiği bu “YAKLAŞ”ımın “SAHİCİ SAMİMİYET”in karşılığı olduğu yorumunu yaptı. Albümdeki Eserler:

11.Tarkan'in üç yıllık sessizligi sona erdi

Ünlü sanatci Tarkan, hayranlarının sabırsızlıkla beklediği albümünü tam üç yıllık aradan sonra sevenleriyle bulusturdu. “Adımı Kalbine Yaz” adlı çalışma, HİTT-DMC etiketiyle yayinlandi. Söz konusu gecikmeyi titiz çalışmasına bağlayan ve “Bu albüme çok emek verdim, beklediğime de değdi” diyen şarkıcı, 100 bin sipariş alan albümünden çok umutlu konuşuyor.

Biraz romantizm, biraz dans ve müzik!..

Çalışmada Aysel Gürel, Mithat Can Özer, Yıldız Tilbe, Gülşah Tütüncü gibi önemli isimlerin eserlerine yer veren Tarkan, “Çıkış tarihini birkaç kez erteledik ama sonunda içimize sinen sonuca ulaştık. Bu albümde hem yaz aşklarına hem de plaj partilerine uyacak şarkılar var. Yani yaz sezonunu yakaladim” diye konustu.

Hberyorum
Hberyorum - 2 ay Önce

Serkan Kaya sevgisi denize taştı!

Serkan Kaya’nın sahne aldığı sırada tekneyle Kuruçeşme Açıkhava’ya yaklaşan hayranları renkli anlara sahne oldu. “Mesele şu ki sana olan sevdamız hiçbir zaman bitmez.” yazılı pankartı açan müzikseverlere kayıtsız kalmayan Kaya, “Bu güzel sürprizinizi evime götüreceğim.” sözleriyle teşekkürlerini etti.

İbrahim Erkal’ın anısını sahnesinde yaşattı!

Serkan Kaya’nın müzikseverlere bir de sürprizi vardı. İbrahim Erkal’ın anısına parçasını seslendiren ünlü sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava dinleyicisiyle birlikte Merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın eşi Filiz Erkal’ı sahneye davet eden Kaya, “Ona tutkumuz çok büyüktü. Bizim kıymetlimiz, değerlimizdi. İbrahim Erkal’ı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. İyi ki var.” sözleriyle alkış yağmuruna tutuldu.

2,5 saat sahnede kalan arabesk müziğin başarılı ismi, İstanbul’un eşsiz manzarasında doyumsuz müzik şölenini geride bıraktı.

EtiketlerPoll Production Serkan Kaya



FERMAN TOPRAK 'dan yeni albüm ;Çekip Gitmeyecektin / Gözüm"Hayatı Tespih Yapmışım" şarkısı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran"Ferman Toprak"3. solo albümünün çalışmalarını tamamladı. Yıllardır İstanbul gece hayatının vazgeçilmez ismi olan ve Türkiye sınırlarını da aşarak fenomen haline gelen sanatçı yine dillere dolanacak bir şarkıları ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.Albümde 6 yeni şarkının yanı sıra Hayatı Tespih Yapmışım şarkısının da Flamenko versiyonu yer almakta. Ferman Toprak albümün çıkış şarkısı " Tavukları Pişirmişem" in video klibi için Deniz Akel yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Ferman Toprak'ın yeni albümü "Çekip Gitmeyecektin / Gözüm " 19 Mart Perşembe günü DokuzSekiz Müzik yapımcılığında yayımlanacak.

Yorumlarinkz
Yorumlarinkz - 2 ay Önce

Türk pop müziğinin yükselen ismi Ebru POLAT 4. solo albümü ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.“ DİNLE 2011"isimli yeni albümünde toplam 9 şarkı yer alıyor."Sezen AKSU benim albümlerimin vazgeçilmezi, bu albümde de “Hadi Git” şarkısına yer verdim" diyen Ebru Polat’ın Dinle 2011 ‘ isimli yeni albümünde, “Mutlu Ol Yeter” ve “Artık Sevmeyeceğim” isimli 2 cover şarkı daha var. Cover şarkılar haricinde 0 km şarkılara da yer veren Ebru Polat’ın çıkış şarkısı, söz ve müziği Güven Baran’ a ait“Sen Sağ Ben Selamet”“DİNLE 2011”Dokuz Sekiz Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak.


2.ALBÜMLER
Ebru Polat
Ebru Polat
Seyhan Müzik
01.01.2009
Sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait olan “Kalp Ayazı” isimli çalışma bir Flamenko bir de Club Mix olarak 2 farklı versiyonuyla aynı zamanda albüme de ismini verdi. Albümde Sezen Aksu klasiği olan “Seni Aldattım” farklı tarzıyla en iddialı parçalardan biri olmasına rağmen Ebru Polat albüme hazırlık olarak yine Serdar Ortaç’a ait olan “İnanamıyorum”la çıkış yaptı. Bunun nedeni ise Ebru Polat’ın “Seni Yerler”den sonra tekrar bir cover’la ön planda olmak istememesi, diğer şarkılarının da dikkat çekmesini sağlamaktı. “Kalp Ayazı”nda hiç slow şarkı bulunmamaktadır, 8 şarkının hepsi hareketli dans şarkılarıdır. Ebru Polat “2010 yılında herkes gülsün kimse ağlamasın” sloganıyla albümde hiç slow şarkı seslendirmedi. Albümdeki tüm parçaların düzenlemelerini Erhan Bayrak ve Caner Tepecik yaptı, vokal koçluğunu da Cihan Okan üstlendi. Albüm fotoğraflarını Güneş Kazdal çekti. “Kalp Ayazı”, kalp soğukluğu anlamına geldiği ve sarı renk olduğu için albümdeki kalpler sarı varak tasarlandı. Albüm 12 Ekim’de müzik marketlerdeki yerini almaya başladı. Albümde birbirinden değerli bestecilerin 7 şarkısı ve 1 versiyonu bulunmaktadır.

1- İnanamıyorum

2- Seni Aldattım

3- Kalp Ayazı

4- Aşk Bitti

3.
Gülşen “Bangır Bangır”

29 Nisan 2015 Yeni Albüm 445 Görüntüleme

Gülşen bir yıldan uzun süredir üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni albümü “Bangır Bangır” ile müzik marketlerde yerini aldı. DMC etiketiyle sunulan albümde Gülşen, “farklılıkların güzelliğine” vurgu yapıyor…

“Bangır Bangır” ile etnik ve egzotik bir dünyanın kapılarını açan Gülşen, müziğindeki tüm hikâyeyi, her söze ve her ritme olduğu gibi görsel dünyasına da yansıtıyor.

Tamamıyla modern bir alt yapıya sahip olan “Bangır Bangır”, Anadolu’ya özgü etnik enstrümanlar olan şimşir kaşık ve bağlamayı, Moombahton ritmi ile birleştirerek orijinalliğini ortaya koyuyor.

Hikâyenin tümüne etnik trendin yansıtıldığı bu projede albüm kapağı da palmiyeler, egzotik çiçekler ve maymunlarla bezenmiş olan ressam Pelin Kırca’nın çizimleriyle dikkat çekiyor.

Frida Kahlo ve Carmen Miranda gibi egzotik ve renkli kadınlardan etkilenilen ve bu tarzın Gülşen için Bahar Kongel Fransez tarafından yeniden harmanlanıp yorumlandığı kostümler takılar ve saç şekli de yine şarkıları kadar fark yaratıyor.

Tüm söz ve müziklerin Gülşen’e ait olan albümdeki şarkıların aranjeleri de ülkemizin en önemli prodüktörlerinden Ozan Çolakoğlu tarafından yapıldı.

SIRADAKİ HABER