Milli futbolcu Umut Meraş'ın annesine şantaj şoku!

Sabahtan Gazetesi'nden Istek Yaman'ın haberine göre Türkiye A Ulusal Takımı'nda top koşturan Umut Meraş'ın annesi geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurdu.

Milli futbolcu Umut Meraş'ın annesine şantaj şoku!

Sabahtan Gazetesi'nden Istek Yaman'ın haberine göre Türkiye A Ulusal Takımı'nda top koşturan Umut Meraş'ın annesi geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurdu. Anne A. Meraş, iki kişinin Instagram üzerinden kendisini korkutma ederek şantajda bulunduğunu ileri sürdü. Savcılığa açıklama veren mağdur bayan Mevlüt K. ve Savaş K.'nın sosyal medyadan kendisine ulaştığını, bireysel fotoğraflarını internette yayacaklarını söyleyerek şantajda bulunduklarını anlattı.

Şantaja boyun eğmeyen kadına bir süre daha sonra Whatsapp uygulaması üzerinden korkutma ve hakaret içerikli mesajlar gönderilmeye başlandı. Genç kadın tehditlere aldırış etmeyince iki şantajcı, bu kez A. Meraş'ın fotoğraflarını sosyal ağ üzerinden yakınlarına göndermeye başladı.

İki belirsiz sonradan genç kadına her tarafta ulaşarak eğer söylediklerini yapmazsa bu kere ellerindeki fotoğrafları oğluna göndereceğini söyledi. Bunun üstüne A. Meraş, savcılığa başvurarak kendisine şantaj yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kadının şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mevlüt K. ve Savaş K. hakkında soruşturma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER