Mina Başaran'ı kalbine gömen Murat Gezer nişanlandı

Dubai'deki bekarlığı veda partisinden dönerken arkadaşlarıyla birlikte jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Genç kızın nişanlısı Murat Gezer de yıllarca Başaran'ın acısını derinden hissetti. Ancak Gezer, z.

Mina Başaran'ı kalbine gömen Murat Gezer nişanlandı

Dubai'deki bekarlığı veda partisinden dönerken arkadaşlarıyla birlikte jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın ölümü, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu.

Genç kızın nişanlısı Murat Gezer de yıllarca Başaran'ın acısını derinden hissetti. Ancak Gezer, zor da olsa yeni bir hayata başlamaya karar verdi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre işadamı Murat Gezer, önceki gün bir süredir flört ettiği bilinen cemiyet hayatının gözde isimlerinden Nazlı Çarmıklı ile evliliğe ilk adımı attı. Çiftin nişan törenleri, aile arasındaydı.

'Sil baştan' diyen Murat Gezer, Mina Başaran'la da fotoğraflarının olduğu Instagram hesabını kapatıp kendisine yeni bir profil açtı.

ARADAN İKİ SENE GEÇTİ



Gezer, Mart 2018'de hayatını kaybeden Mina Başaran ile 14 Nisan 2018'de nikah masasına oturacaktı.

DUYGULANDIRAN İLAN

Başaran'ın vefatının birinci yılında Murat Gezer bir gazete ilanı vererek “Mina’m… Minik Kalpli Meleğim…Bugün sen gideli birinci senemiz. Sen yerine birini koyamadığım gururum, bir tanecik meleğimsin. Bana yaşattığın tüm güzellikler ve anılar için sana minnettarım…Murty’n” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER