Mine Tugay'dan akrobatik hareketler

Ünlü oyuncu Mine Tugay, yoga yaptığı anların videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. "YAPMAYA KALKSAM KOLUMU BACAĞIMI KIRARDIM"Instagram hesabı

Mine Tugay'dan akrobatik hareketler

Ünlü oyuncu Mine Tugay, yoga yaptığı anların videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. "YAPMAYA KALKSAM KOLUMU BACAĞIMI KIRARDIM"Instagram hesabından yoga yaptığı anların videosunu paylaşan ünlü oyuncu Mine Tugay, takipçilerini mest etti. Tugay'ın bir takipçisi videoya, "Mine hanım fizik kurallarına meydan okumuşsunuz" yorumunu yaptı.Başka bir takipçisi ise, "Ben yapmaya kalksam kolumu bacağımı kırardım herhalde" yorumunu yaptı. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör         

En sevdiğim yoga pozu #crowpose ?? Yorumları açık bırakıp saçma sapan yorum yazanları engellemeye devam mı etmeli yoksa yoruma kapatmalı mı?Çok önemli bir sorun değil ama bazı rahatsızlıkları olan insanlar hakkında bir merakım var; kendinizi burada seviyesiz bir şekilde deşifre ederken utanç duygunuz hiç mi yok, yoksa fake hesaplar ardına saklanırken kendiniz olmamanın verdiği sahtelikten çok mu memnunsunuz? Kendiniz olun! Bundan daha kıymetli bir şey daha yok şu hayatta????

Mine Tugay (@minetugay)'in paylaştığı bir gönderi (6 Oca, 2019, 10:26öö PST)

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2019, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER