MİTHAT ERDEM'DEN ORTAĞI NUSRET VE FERİT ŞAHENK'E ŞOK GÖNDERME!

Ünlü fenomen hakkında sosyal medyada geçtigimiz akşam yaşanan gelişme şok etkisi yarattı! Nusret'in (Nusret Gökçe) yıllardır yol arkadaşı olan ve ortağı olarak bilinen Mithat Erdem attığı story ile şok etti. Mithat Erdem gece yarısı sosyal medya hesabından attığı Story'de .

MİTHAT ERDEM'DEN ORTAĞI NUSRET VE FERİT ŞAHENK'E ŞOK GÖNDERME!

Ünlü fenomen hakkında sosyal medyada geçtigimiz akşam yaşanan gelişme şok etkisi yarattı!

Nusret'in (Nusret Gökçe) yıllardır yol arkadaşı olan ve ortağı olarak bilinen Mithat Erdem attığı story ile şok etti.

Mithat Erdem gece yarısı sosyal medya hesabından attığı Story'de Nusret Gökçe
ve büyük ortak olarak bilinen işadamı Ferit Şahenk'in fotoğrafının üzerine "Hain Şen Ortaklar Yazması" şok etkisi yarattı.

İlerleyen saatler Erdem hızını alamayarak bu seferde ünlü aktör Kadir İnanır ve kendisinin yan yana oturduğu ve Nusret Gökçe'nin et servisi yaptığı servis yaptığı bir story daha paylaştı.

Erdem bu storyde ise ortağı Nusret için "Hain Doğan Hain Ölür" yazarak Nusret'i etiketlemesi 'İkili arasında neler oluyor?' dedirtti.

Ortağı Nusret Gökçe'yi story yağmuruna tutan Mithat Erdem son olarak ise "Eğer Birisini Kandırmayı Başardıysan Onun Aptal Olduğunu Düşünme... Sadece Sana Hak Ettiğinden Çok daha Güvenmiştir" diyerek Nusret'i etiketlemesi sonrasında Erdem ile Nusret arasında esen soğuk savaş rüzgarlarının nedeni takipçiler tarafından merak konusu oldu.

Mithat Erdem'in ilerleyen saatlerde Ferit Şahenk ile ilgili paylaştığı storyi silmesi dikkat çekti...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER