Mohamed Hadid: "Kızlarımın birinin adı Hayriye, diğeri de Nur"

Bir açılış için İstanbul’a giden Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, dün öğle saatlerinde Sultanahmet ve Ayasofya Cami’ye gitti. Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Filistin kökenli iş insanı, “Bütün çocuklarım da Müslüman isimleri var.

Mohamed Hadid:

Bir açılış için İstanbul’a giden Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, dün öğle saatlerinde Sultanahmet ve Ayasofya Cami’ye gitti.

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Filistin kökenli iş insanı, “Bütün çocuklarım da Müslüman isimleri var. Gigi’nin ilk adı Nur... Bella’nın diğer ismi ise Hayriye... “ açıklamasını yaptı. Bir açılış için İstanbul’a giden Gigi ve Bella Hadid’in babası Mohamed Hadid, dün öğle saatlerinde Sultanahmet ve Ayasofya Cami’ye gitti.

Filistin kökenli iş insanı, “Bütün çocuklarımın Müslüman isimleri var. Gigi’nin ilk adı Nur... Bella’nın diğer ismi ise Hayriye... “ açıklamasını yaptı. 

Yaz aylarında kızları Gigi ve Bella Hadid’le Türkiye’ye tekrar geleceğini belirten iş insanı, “Buranın güzelliklerin tadını beraber çıkaracağız. Torunlarımı da getirmeyi düşünüyorum” diye konuştu.

Daha önce Bodrum’a gittiğini söyleyen Hadid, “Alaçatı, Antalya ve Gaziantep’i görmek istiyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER