Muayene ücretine isyan eden Mehmet Ali Erbil'e kız kardeşinden tokat gibi yanıt!

Mehmet Ali Erbil'in özel bir hastanede gördüğü tedaviye ödediği ücrete isyan etmiş ve katıldığı Beyaz Magazin programında bu isyanını şu sözler ile aktarmıştı: "Hastaneye gitmişken sırtımdaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim.

Muayene ücretine isyan eden Mehmet Ali Erbil'e kız kardeşinden tokat gibi yanıt!

Mehmet Ali Erbil'in özel bir hastanede gördüğü tedaviye ödediği ücrete isyan etmiş ve katıldığı Beyaz Magazin programında bu isyanını şu sözler ile aktarmıştı: "Hastaneye gitmişken sırtımdaki yağ bezesine benzeyen sivilceyi gösterdim. 2 dakika muayene oldum ve enfeksiyon kaptığını söyledi. Sonra sekreter ödemenin 1300 TL olduğunu söyledi.

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Kız kardeşim profesör ve randevuları dolu. Kardeşim durumu iyi olmayan köyden gelen hastalarının verdiği bir tavuk karşılığında 20 bin TL'lik ameliyatı yapıyor.

Bunlar da 1300 TL'yi alarak sanki zengin olacaklar. Sağlık Bakanımız dünyada olmayacak reformlar yaptı. Allah beni devlet hastanesine düşürseydi bunların hiçbiri başıma gelmezdi. Özel hastaneler hırsız."

YEŞİM ERBİL'DEN MEHMET ALİ ERBİL'E TEPKİ

Sosyal medya üzerinden kendisine gelen sorulara yanıt veren kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil bir takipçisinin kendisine yönelttiği, "Ağabeyinizin '2 dakikalık muayene için 1300 TL verdim' isyanı hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Muayene ücretleri bu civarda. İsyan edilecek bir durum yok. İki dakikada tanı konuluyorsa bile bu 10-30 senelik birikimdir" cevabını verdi.


Muayene ücretine isyan eden Mehmet Ali Erbil'e kız kardeşinden tokat gibi yanıt!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER