Müge Anlı'dan konuğuna Seda Sayan düzeltmesi

Müge Anlı'nın reyting rekortmeni programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in sezon finaline Anlı'nın genç bir izleyicisiyle diyaloğu damga vurdu.   Müge Anlı kapanış esnasında kendisini izlemeye gelenlere de mikrofon uzattı.

Müge Anlı'dan konuğuna Seda Sayan düzeltmesi

Müge Anlı'nın reyting rekortmeni programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in sezon finaline Anlı'nın genç bir izleyicisiyle diyaloğu damga vurdu.

 

Müge Anlı kapanış esnasında kendisini izlemeye gelenlere de mikrofon uzattı. Genç bir hayranı "Sabahların sultanısınız" deyince Anlı hemen seyircisini düzeltti.

Müge Anlı konuşan kişiyi keserek "Ben programı kapatıyorum ama sabahların sultanı Seda Sayandır, almayalım ünvanını" dedi.

Genç kız ise bunun üzerine "Eski nesildi o. Bizim için yeni nesilde kesinlikle sizsiniz" yanıtını verdi.

SEDA SAYAN MÜGE ANLI'YA SERT ÇIKMIŞTI

Bir ödül töreninde ödülünü Müge Anlı’dan almak için sahneye çıkan Seda Sayan, Anlı’dan sıcak bir temas beklemiş ancak beklediği olmayınca da şaşırmıştı.

Müge Anlı’nın soğuk duruşu üzerine sinirlenen Seda Sayan şarkısını söyleyip sahneden ayrılmıştı. Çıkışta gazetecilerin bulunduğu yerde Müge Anlı’yı gören Sayan, ‘Ayol eğilip de bir öpmüyorsun bile öküz gibisin öküz, insan bir öper’ demişti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER