Müjde Ar'dan 'Ahh Belinda" için bomba açıklama! Neslihan sorulunca ne yaptı?

68 yaşındaki oyuncu Müjde Ar, gazetecilerin "Yeni 'Ahh Belinda' filmini izleme fırsatınız oldu mu? Neslihan Atagül'ün performansını nasıl buldunuz?" sorusunu yöneltmesi üzerine "Ben televizyon izlemiyorum ki.

Müjde Ar'dan 'Ahh Belinda

68 yaşındaki oyuncu Müjde Ar, gazetecilerin "Yeni 'Ahh Belinda' filmini izleme fırsatınız oldu mu? Neslihan Atagül'ün performansını nasıl buldunuz?" sorusunu yöneltmesi üzerine "Ben televizyon izlemiyorum ki. Evimde televizyon da yok. Dünyadan da haberim yok. Bilmedim, seyretmedim. Hiç ilgilenmiyorum. 85 tane film çektim, hangisini takip edeyim? Kim ne yapar bilmiyorum ki" yanıtını verdi.

Müjde Ar'dan 'Ahh Belinda


"NORMAL BİR İNSANIN DAYANMASI İMKANSIZ"

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre tekrar sete dönüp dönmeceğiyle ilgili de konuşan Müjde Ar, "Ben çok uzun süre setlerde duramam. O koşulları siz bilmiyorsunuz. Normal bir insanın dayanması imkânsız. Anca 2 - 3 bölüm oynarım sonra da ölürüm. Yoksa daha fazla kalmam" ifadelerini kullandı.


Müjde Ar'dan 'Ahh Belinda


Müjde Ar, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Torun sahibi oldum, arkadaşlar ile keyif yapmak varken gecenin dördünde eve gelip yarım yamalak yıkanıp, ertesi sabah sete çıkmak artık 60 yaşından sonra yapılacak iş değil. Böyle mutluyum."



Müjde Ar'dan 'Ahh Belinda

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER