Müjgan Ferhan Şensoy anne olmak için sabırsız

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 2018 yılında Cem Öget ile evlenen oyuncu Müjgan Ferhan Şensoy, eşiyle birlikte Cihangir'deki evlerine giderken objektiflere takıldı. Öget, eşinin hamileliği ilgili sorulara, "Çok mutluyuz.

Müjgan Ferhan Şensoy anne olmak için sabırsız

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre 2018 yılında Cem Öget ile evlenen oyuncu Müjgan Ferhan Şensoy, eşiyle birlikte Cihangir'deki evlerine giderken objektiflere takıldı.

Öget, eşinin hamileliği ilgili sorulara, "Çok mutluyuz. Keyfimiz yerinde. Vakti gelince yaşanması gereken bir duygu olduğunu öğrendik." şeklinde konuştu.

Öget, "Artık gün sayıyoruz" ifadelerini kullanınca, Ferhan Şensoy araya girdi ve "Bir dakika gün sayıyoruz derken, daha 5 ay var hayatım" dedi.

Öget, elindeki bahar çiçeklerini anne adayı olan eşine aldığını söyledi.

"KENDİMİ KİLO STRESİNE SOKMAK İSTEMİYORUM "

32 yaşındaki oyuncu, "Hamilelikte kilo almaktan korkuyor musunuz?" sorusuna, "Ben pandemide de epey bir kilo almıştım. İlk defa yaşadığım bir süreç onun keyfine varmak istiyorum. Annelik duygusu harikaymış. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Bebeğime zarar gelicek şeyleri yememeğe dikkat ediyorum. Çok kilo stresine sokmak istemiyorum kendimi" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER