Murat Boz'dan flaş aşk açıklaması!

Milliyet Gazetesi'nden Deniz Boy'un haberine göre mekan dışında kendisini bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenen Murat Boz, kahvaltısını bırakarak muhabirlerin yanına geldi. 40 yaşındaki şarkıcı, "Bu sıcakta bekletmek istemedim" diyerek muhabirlerle ayaküstü sorularını cevapla.

Murat Boz'dan flaş aşk açıklaması!

Milliyet Gazetesi'nden Deniz Boy'un haberine göre mekan dışında kendisini bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenen Murat Boz, kahvaltısını bırakarak muhabirlerin yanına geldi.

40 yaşındaki şarkıcı, "Bu sıcakta bekletmek istemedim" diyerek muhabirlerle ayaküstü sorularını cevapladı. Murat Boz, "Sonunda beni buldunuz. Eylül ayı da geldi, çalışma ayı. Son tatilleri yapalım, ondan sonra çalışmalar başlayacak. Burdan sonra ailemin yanına gideceğim. İstanbul'a dönünce Harbiye konserim için provalara başlayacağız. Sürprizlerimiz olabilir" dedi.

"TAMAMEN İŞİMLE ALAKALIYIM" 

Aşk hayatı hakkında Boz, "Adım dedikodulara karışıyor ama hayatımda kimse yok. Şu an tamamen işimle alakalıyım. Uzun süredir kalbim boş. Bu durumdan mutluyum. Her zaman gerçeği söyledim; biri olduğunda 'Var' diyorum. Birileriyle yazılmamı da çok anormal karşılamıyorum ama olursa çıkar söylerim" şeklinde konuştu.

"SİNEMA İÇİN MOLADAYIM" 

Sinemanın hayatında hep olacağını dile getiren yakışıklı popçu, "Şimdilik sinema için moladayım. Müzik şimdilik hayatımın en ön saflarında" dedi.

Boz, kendisini gören hayranları ile fotoğraf çektirdikten sonra mekana dönerek, yarım kalan kahvaltısına devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER