Murat Boz'dan flaş Burcu Bakdur açıklaması!

Murat Boz'a adının Burcu Bakdur ile hakkında çıkan aşk dedikoduları soruldu. Boz “İlişkim yok diye açıklama yaptım.

Murat Boz'dan flaş Burcu Bakdur açıklaması!

Murat Boz'a adının Burcu Bakdur ile hakkında çıkan aşk dedikoduları soruldu.

Boz “İlişkim yok diye açıklama yaptım. Sizler de peşine düşüp takip ettiğiniz insanların fotoğraflarını beğeniyorsunuz değil mi? İlişki oluyor mu? Olmuyor” dedi. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre muhabirlerin “Şarkılarınız birbiri arasında yarışıyor” sözü üstüne de “Eylül ayında bir tane daha gelecek. Çalışıyorum çılgın gibi. Çok verimli geçti benim için. İnsan içine dönebilme şansını yakalıyor bu süreçlerde. Bende bu süreci iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum müzisyen arkadaşlarımla beraber.” yorumunda bulundu.

Son dönemde şarkıcının televizyon ve sinemaya tartı verip müzikten uzaktan kaldığı iddialarına ise “Benim hayatımda müzik daima vardı. Filmde yapsam filmin içerisindeki müziklerle uğraşıyordum. Öyle bir kavrama oluştu lakin böyle bir şey yok. Sıradan karşılıyorum insanların böyle algılamasını da.” diye cevap verdi. Yeni şarksının 20 güne geleceğini söyleyen Boz, “Dün şarkıya klip çektik. Sürpriz olsun. Klibin kendisi de sürpriz. Değişik bir klip olacak.” dedi.

Babalar gününde babası için astronomik fiyat ödeyip saat aldığı iddialarını yalanlayan Boz “Böylece bir şey yok. Babamı az önce göremedim. Önümüzdeki günlerde annem ve babamı görmeye gitmek istiyorum” dedi. Pandemi sürecinde hamur işinde uzmanlaşan meşhur şarkıcı şöyle devam etti: “Yemek konusunda da uzmanlaştım. Süreçte dıştan yemek yemek de söylemeyemedim doğal olarak. Kendim yerine getirmek durumunda kaldım. Lahmacun, pizza, poğaça, katmer. Hür diye bir arkadaşım var onunla birlikte bu süreçte çok geliştirildik kendimizi.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER