Murat Dalkılıç arabeske bağladı!

Murat Dalkılıç arabeske bağladı!

Murat Dalkılıç arabeske bağladı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre güzel oyuncu Merve Boluğur'la 2 yıllık evliliği bitmek üzere olan Murat Dalkılıç'tan eşine manidar gönderme… Ünlü popçu, önceki akşam Bodrum'daki 'Sahne İstanbul' adlı mekanda konser veren Hakan Altun'u dinledi. Altun'un gece boyunca seslendirdiği arabesk şarkılarda efkarlanan popçu, zaman zaman uzaklara dalıp gitti.

Murat Dalkılıç'ı gecenin ilerleyen saatlerinde Hakan Altun, sahneye davet etti. Yakışıklı popçu "Madem arabesk gecesi, ben de arabesk söylemek istiyorum" diyerek mikrofonu eline alıp İbrahim Tatlıses'in meşhur şarkısı 'Nankör Kedi'yi seslendirdi.

GÖZLER MERVE'YE ÇEVRİLDİ

Şarkının "Ne söyledim, ne söyledim sana, ne söyledim ki / Vurdun kapıyı gittin / Be vicdansız, be insafsızın kızı, be nankör kedi / İnsan bir şey söyler" kısmını oldukça duygulu bir şekilde söyleyen popçu, 'İnsafsızın kızı' derken ise avazı çıktığı kadar bağırdı.

Ünlü popçu, daha sonra ise yine İbo'dan 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirdi. Murat Dalkılıç'ın şimdilerde Çeşme'de tatilde olan güzel oyuncuya yaptığı bu şarkılı gönderme "Murat'ın son pişmanlığı fayda edecek mi?" sorusunu akıllara getirdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 20:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER