Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakın arkadaşıyla aşk mı yaşıyor?

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre popçu Murat Dalkılıç, 2017 yılında iki yıl evli kaldığı Merve Boluğur'dan boşandı. Daha sonra oyuncu Hande Erçel'le ile olan birlikteliği de sona eren Dalkılıç, şimdilerde gözünü Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akb.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakın arkadaşıyla aşk mı yaşıyor?

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre popçu Murat Dalkılıç, 2017 yılında iki yıl evli kaldığı Merve Boluğur'dan boşandı. Daha sonra oyuncu Hande Erçel'le ile olan birlikteliği de sona eren Dalkılıç, şimdilerde gözünü Erçel'in yakın arkadaşı Sitare Akbaş'a dikti.

Geçtiğimiz gün Yalıkavak'ta sezonun ilk konserini veren Murat Dalkılıç'ın, konser öncesinde yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları dilden dile dolaştı. Konseri izleyenler arasında oyuncu Sitare Akbaş'ın da olması ve ünlü oyuncunun tüm gün Dalkılıç'la göz göze şarkılar söylemesi aşk iddialarını yeniden alevlendirdi.

Kısa bir süre önce ilişkinin startını veren popçu, şimdilik dedikodulara sessiz kalmayı tercih etti.

"HANDE ÇOK ÖZEL BİR KADIN"

Hande Erçel ile birlikte "Sen Çal Kapımı" dizisinde rol alan oyuncu Sitare Akbaş, bir süre önce verdiği röportajda Hande Erçel ve Kerem Bürsin ile ilgili soruya “İkisini de o kadar çok seviyorum ki… Tabii ben daha çok Hande ile vakit geçiriyorum, sahnelerim onunla daha fazla olduğu için. Bir de Hande, abimle yakın arkadaş, zaten tanıyorduk birbirimizi. Çok özel bir kadın gerçekten. O yüzden çok mutluyum onunla çalıştığım için.” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER