Murat Tolga Şen yazdı: "'Ahlak bekçisi' Seren Serengil'in miras tezgahı!"

Niye ünlü olduğunu bilmediğim 100 Türk meşhurundan biri olan Seren Serengil ne yapıyor ediyor, magazin gündemi meşgul etmeyi başarıyor.

Murat Tolga Şen yazdı:

Niye ünlü olduğunu bilmediğim 100 Türk meşhurundan biri olan Seren Serengil ne yapıyor ediyor, magazin gündemi meşgul etmeyi başarıyor. Hiç bana göre konular değil bunlar ancak televizyondan her gün insanlara ahlak satan, ahlak bekçiliği yapan birinin düştüğü durumlar ilgi çekici.

Bu sefer ne yapmış Seren Hanım? Sabah gazetesinin haberine göre annesinin tüm masraflarını karşılayacağını belirtip evin tapusunu üzerine geçirmiş. Anne Nevin Teoman ise "Ne imzaladığımın farkında değildim" diyerek kızına dava açmış.

Suadiye’deki evin değeri 30 milyonmuş! Enflasyon yüzünden emlak fiyatları coşunca miras için ebeveynlerinin ölümünü beklemek yerine türlü manevralarla mirasa konmak isteyenler türedi. Seren Hanım da cenazeyi beklemeyenlerden mi?

 

İddiaya göre, Seren Serengil, annesi Nevin Teoman'ı Ankara'da GATA'ya götürüp sağlık heyetine sokmuş ve vasiyetini yazdırdıktan sonra ölünceye kadar bakma vaadi sözleşmesi yaptırıp noterden annesinin imzasını almış. Ardından Teoman'ın Suadiye'de piyasa değeri 30 milyon lira olan dairesinin tapusunu kendi üzerine almış.

Nevin Hanımın olandan bitenden haberi yok ama dara düşüyor, evin faturalarını ödeyemez hale geliyor ve evini satmak istiyor. İşte o zaman evin tapusunun kızının üstünde olduğunu öğreniyor. İddiasına göre ona bakma vaadi veren kızı Seren Serengil ama ilk evliliğinden olan kızı Fulya Telli kendisine maddi-manevi destek oluyorken, Serengil'in hiçbir yardımı olmadığı gibi, özel sağlık sigortasını dahi ödememiş.

 

Seren Serengil bu iddiayı reddediyor, “ben Fulya’ya para gönderiyordum o da anneme bakıyordu” diyor. İlginç, niye kendisi yapmıyorsa?

Ne diyeyim ki, bunlar ilginç hayatlar! Seren Serengil ve tayfası, Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz adındaki dedikodu programında onun bunun hakkında atıp tutuyorlar. Kendilerini bir ahlak tepesine çıkarmışlar, ahkam kesiyorlar. Bu arada Seren Serengil bitmeyen sağlık problemleriyle gündeme geliyor, iki ayda bir ölümlerden dönüyor.

Sürekli, “sağlık durumu feci bozuldu”, “ölüm döşeğinde”, “hayranlarından helallik istedi” haberlerini okuduğum Seren Serengil, annesinden daha çok yaşayacağından emin ki böyle hırsla malın-mülkün peşine düşmüş.

Annelerimiz bize bir şey beklemeden yıllarca bakıyor büyütüyor ama biz annemize 30 milyonluk dairesini aldıktan sonra bile bakmıyorsak ortada ciddi bir ahlak sorunu vardır. Hele ki bu meseleden mahkemelik olmak…

Daha da acısı, bu konu bile Seren Serengil’i meşhur tutacak gündemlerden biri olacaktır. Türkiye artık böyle bir ülke!

Murat Tolga Şen / Medyaradar

Kaynak: https://www.medyaradar.com/ahlak-bekcisi-seren-serengilin-miras-tezgahi-makale-2107481

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER