Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un milyonluk düğünü

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'u düğün telaşı sardı. 3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturacak olan çift, düğünlerini de 10-12 Haziran'da Marmaris'teki çok lüks bir otelde yapacak. Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikah.

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un milyonluk düğünü

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'u düğün telaşı sardı.

3 Haziran'da Roma'da nikah masasına oturacak olan çift, düğünlerini de 10-12 Haziran'da Marmaris'teki çok lüks bir otelde yapacak.

Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde kıyılacak nikahla dünya evine girecek olan çift, düğünleri için hiçbir masraftan kaçınmadı.

10-12 Haziran'daki hafta sonunda 80 kişilik bir düğün organizasyonu yapan Mustasa Sandal'ın ödeyeceği fatura da ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcının eski eşi Emina Jahovic'in memleketi Sırbistan'ın Mondo gazetesi, detaylarla faturayı çıkarttı.

Buna göre Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, 10 Haziran akşamı otel bünyesinde bulunan çok ünlü bir Yunan restoranında kutlama yemeği yiyecek.

YEMEKLERE 20 BİN EURO

Ertesi gün otelin bahçesinde düğün merasimi yapılacak ve parti tüm gün sürecek.

Törende damat mini bir konser de verecek.

Sadece yemekler için 20 bin Euro ödeyecek olan Mustafa Sandal'ın cebinden 80 kişilik konaklama için 40 bin Euro çıkacak.

Ulaşım için 30 bin Euro'yu gözden çıkartan Mustafa Sandal, havai fişek ve şampanyalı kutlamalar için de otele toplamda 100 bin Euro ödemiş olacak.

Böylece düğün için yaklaşık 200 bin Euro yani 3 milyon 200 bin TL'yi gözden çıkaran Sandal, Melis Sütşurup'un ayağını da bir kez daha yerden kesecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER