Mustafa Topaloğlu’na ‘Uzaylı’ Göndermesi Yapıldı!

Müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Nişantaşı City's'de objektiflere yakalandı.

Mustafa Topaloğlu’na ‘Uzaylı’ Göndermesi Yapıldı!

Müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren ‘uzaylı’ lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu‘nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, Nişantaşı City’s’de objektiflere yakalandı. Alper Gezeravcı’nın ‘uzaya giden ilk Türk astronot’ olmasına dikkat çeken ünlü şarkıcı, babası hakkında esprili açıklamalar yaptı.

Bir süredir mekan işleten Çağlayan Topaloğlu, “Artık yorulduğumu hissediyorum. Ana mesleğim benim müzik. Serdar Ortaç’ın ‘Çıkartacaksın’ şarkısını cover yaptım. İşte onu çıkaracağız. Tarzımı değiştiriyorum. Daha çok alaturka ve arasbek müziğine geçiş yapıyorum. Başka bir Çağlayan görecekler” şeklinde kanuştu.

“Bütün Mekanlarımı Devrettim”

Çağlayan Topaloğlu, “Neden müziğe ara verdiniz?” sorusu karşısında, “O dönem 80 ve 90’lar DJ performansları oluyordu. Konserler azalmıştı. Albüm yapıyoruz ama sevenlerimle bir araya gelemezsek anlamı kalmıyor. Anlamadığım bir sektöre girdim fakat başarılı oldum. Yanımızda 60-70 kişi çalışmaktaydı. Yeni dönemimizde hayat pahalılaştı. Bütün mekanları devretmek zorunda kaldım. Dört sene zarfında müzikte yoktum.” yanıtlarını muhabirlere verdi.

“Ciddi Çöplük Var!”

Son dönemde müzik tarzlarının değişmesine 39 yaşındaki şarkıcı, “Başarılı isimler elbette var. Herkes her şeyi yapmaya da başladı. Şu an iyi şeyler olduğu kadar ciddi çöplükler de var. Önceden senede bir albüm yapıyorduk. Şimdi haftada bir şarkı çıkarılma durumu oluyor. Her şey hızlandı, çabuk tüketim her yere yayıldı. Her hafta ve her ay şarkıyı da yapamayız” ifadeleriyle  konuştu.

“Düşünsene Ailece Uzaydayız”

Alper Gezeravcı’nın uzaya gitmesi hakkında esprili konuşan Çağlayan Topaloğlu, “Biz kızgın ve kırgınız. Babam kendini tek başına düşünmüş, ona da ayrı kızgınız. Neden bizi ailece düşünmemiş? Aslında Alper’in, ‘Bu hak Topaloğlu’nun’ demesi gerekmekteydi. Düşünsene biz ailece uzaydayız” sözlerini sarf etti.

“Pederi Geçtim”

Müzik sektörüne dair babası Mustafa Topaloğlu’nun kırgınlıkları olduğunu dile getiren ünlü isim Çağlayan, “Türkiye’de en çok albümü satan sanatçıdır. Müzikal anlamda başarısı kırılamayan biridir.” Derken; “Babanızın rekorunu kıracak mısınız?” sorusuna ise “Zamanında yaptığım şarkılarla YouTube rekorunu kırmış oldum. İlk şarkımla dijital rekoru da kırdım. Şu an pederi geçmiş bulunmaktayım.” cevabını verdi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER